Mina Kids Club Oyun Evi Ve Cafe

Anaokul öğretmenliği, yöneticiliği yaptıktan sonra çocuklarla geçirdiği zamanı kendi işyerini kurup daha da arttırmayı hayal etmiş. Kurduğu hayali gerçekleştirmiş bir anne. Birlikte çalıştığı çocuklardan ilham almış, açık oyun alanını da düşünmüş, zıpzıp sever çocukları da, ebeveynlerin çocuklarını görerek gönül rahatlığıyla kahve yudumlamasını da. Oldukça geniş ferah bir alan tasarlamış çocuklar ve ebeveynler için. Böyle mekânlar artsın çocuklar sosyalleşsin, çocuklar gönüllerince oyun oynasınlar. Şimdi Kübra Hanım’ı ve hayallerini gerçekleştirdiği mekan @minakidsclub ı yakından tanıyalım.

Bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

Bu meslekte 18 yıldır varım mesleğini severek yapan bir eğitmen ve bütün çocukları kendi evladı gibi gören bir anneyim.

Açık ve kapalı oyun alanları mevcut mudur?   

Evet, hem açık hem de kapalı oyun alanımız mevcut, Adana’da fazla kış olmadığını düşünürsek çocuklar için daha çok dışarıda zaman geçirecekleri bir alan tasarlamaya çalıştık. Bahçe alanımızda çocuklarımızın çok keyif alarak oynadığı bir de kum havuzumuz bulunmaktadır.  Kafe bölümümüzde ise ebeveynler hem dış oyun alanını hem de iç oyun alanını rahatlıkla görebilmektedir.

Çocuklara atölyeleri düzenliyor musunuz?

Evet, kendimde eğitimci olduğum için çocuk gelişimi için uygun atölyeleri oyun evimizi tercih edenler için araştırarak mümkün olduğunca fazla atölyeye yer vermeye çalışıyoruz.

Ebeveynlere ve çocuklara yönelik çeşitli seminerler oluyor mu?

Mekanımız oldukça müsait, çocuklarımız oyun oynarken oturup seminer dinleme ve çeşitli ikramlar eşliğinde keyifli sohbet etme imkanı bulacağınız bir mekan.

Oyun evinde çocuklarla ilgilenen oyun ablaları var mıdır? Eğitimleri nedir?

Oyun ablası çalıştırmıyoruz çocuk gelişimi alan mezunu öğretmenler ile sürece devam ediyoruz.

Diğer oyun evlerinden en önemli farkınız nedir ve neden Mina Kids Club’ı tercih etmeliler?

Öncelikle alanında uzman ekibimizle çocukların tüm gelişim alanları göz önünde bulundurularak oynarken eğlenebilecekleri bir sistem geliştirmiş olmamızın, bizi tercih etmeleri için en önemli etken olduğunu düşünüyorum.

Oyun evi hangi saat aralığında aktiftir?

Sabah 10:00’ da güne başlar, aksam 19:30’ da günü sonlandırırız. Pazartesi hariç haftanın her günü hizmet vermekteyiz.

Fiyatlandırma sisteminiz nasıl acaba? İkinci çocuk için indirim uygulanıyor mu?

İlk saatimiz belli bir ücretle başlıyor sonraki saatler kaldığınızda indirimli olarak faydalanabiliyorsunuz oyun evimizden.

Kafe bölümü ile ilgili bilgi alabilir miyiz son olarak?

Kafe bölümümüzde yiyecek olarak ev yapımı  olmak uzere kurabiye, kek, sigara boregi, ve mantı bulunuyor, bunların dışında ızgara kofte menü ve hamburger menü bulunuyor, icecek olarak hemen hepsi mevcut. Aynı zamanda doğumgünü partileri içinde mekanımız geniş ve oldukça ferah.

Keyfili bilgilerle dolu bi yazımızın daha sona geldik. Bizde Kübra Hanım'a başarılar diliyoruz Anne Rehberi ekibi olarak.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Döşeme mah. Baysan İş Merkezi. A Blok (Yeni Valilik Karşısı)

Tel: 05357988238

İnstagram: https://www.instagram.com/mina_kids_club/

GÖRSELLER

 

Yazar Hakkında

/images/manolya-1.png

Manolya GÜMÜŞAY

Eğitim Koçu

annerehberi.com.tr yazarı

Yazarın tüm makaleleri

Yorum yap