Çiftlik Konseptli Mekanlar

ADANA'DA ÇİFTLİK KONSEPTLİ, ÇOCUKLU GİDİLEBİLECEK MEKANLAR

Bu bölümde haftasonu çocukla gidilebilecek, son zamanlarda oldukça gündemimizde olan, çiftlik konseptli mekanlarla ilgili güncel bir liste hazırladık.

YAVUZ STAR HARASI

Cuma, cumartesi, Pazar günleri açık büfe kahvaltı ve kendin pişir kendin ye konseptli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Çocuk oyun parkı, at binme parkuru ve çeşitli küçük çiftlik hayvanlarının olduğu, benimse kahvaltısını en sevdiğim mekânlardan biri. Sakın çocuklarınızı mekanada ismini vermiş olan, 2004 yılı Gazi Koşusu kazanmış muhteşem güzellikteki at “YAVUZ STAR” la tanıştırmayı unutmayın.

Adres: Mersin yolu üzeri, Temsa civarı Seyhan/ADANA

Tel: 05346637777

Web: http://www.yavuzstar.com/

 

MEYREM ANA ÇİFTLİĞİ

 

Yemyeşil bir doğada, siz kahvaltınızın ya da yemeğinizin tadını çıkarırken, çocuklarınız futbol oynayabilir,  ata binebilir, çocuk parkında eğlenebilirler. Çok geniş bir alanı olan çiftlik her gün 9:30- 18:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Kozan Yolu Mustafalar Köyü Çıkışı, Sarıçam/ADANA

Tel: 05446651741

Web: http://www.meyremanaciftligi.com/

 

MEYREM ANA BİNİCİLİK

KÖY KAHVALTISI

adana kahvaltı

ADANA MEYREM ANA ÇİFTLİĞİ

Kozan Yolu üzerindeki çocukların doğayla kucaklaşmasını amaçlayan kahvaltısını, yemeğini beğendiğimiz "Meryem Ana Çiftliği" şimdi 2. şubesini açmış "Meryem Ana Binicilik". 2. şubesi lisanslı binicilik derslerinin verildiği, pazar günleri çocuklarınızla kahvaltılarınıza palyaçonun eşlik ettiği doğayla iç içe harika bir mekan olmuş.

Adres: Çatalan Yolu, Karaömerli Mevkii Sarıcam /Adana

Tel: 05436651741

İnstagram: https://www.instagram.com/meyremanabinicilik/

 

ÇİÇEK KÖY

Hafta içi ve hafta sonu hizmet vermekte olan bir mekan. Pazar günleri açık büfe, cumartesi serpme kahvaltı öğleden sonra mangal hizmetleri bulunmakta. Çocuklarınızın rahatça koşup oynayabilecekleri Adana’da son zamanlarda moda olan çiftlik konseptli mekânlardan biri.

Adres: Şambayadı Mh. 90008 Sk. No: 18/A Çukurova/Adana

Tel: 05320674501

DOĞAL ÇİFTLİK RESTORAN

Hafta sonu oğlumun sınıf grubuyla, mangal organizasyonu için keşfettiğimiz yeni bir mekân olan “Doğal çiftlik”, sessizliği ve doğanın tadını çıkarmanız için sizleri bekliyor. Doğal Çiftlik Restoran 10 dönüm alana kurulmuş bir restoran ve piknik alanı. Çocuklarınız bahçesinde çeşitli kümes hayvanlarını, yavru köpekleri, kedileri görebilir.  Hafta sonları kahvaltı, ızgara çeşitleri ve kendin pişir kendin ye gibi hizmetleri bulunmakta. Grupla gittiyseniz çocuklarınızı sadece acıktıklarında ve susadıklarında görebiliyorsunuz, hem siz hem de çocuklar ortamdan büyük zevk alıyorlar. Tavsiye edilir.

Adres: Şambayadı Mah. 9008 Sok. 40/A Çukurova/ADANA

Tel: 05326112286

Web: http://www.dogalciftlikrestaurant.com/

 EKOTEPE

 

Ekotepe çiftliği’nin doğal ortamında, dut ve çam ağaçları altında organik ve yöresel ürünlerden oluşan açık büfe kahvaltı veya öğle yemeği servisi bulunmaktadır. Çevrenizde serbestçe gezen tavus kuşu, tavşan ve ördeklerle fotoğraf çektirebilir, ata binebilir, çiftliğin yakın çevresindeki doğal ormanlık parkurda atv turu yapabilirsiniz. Ayrıca çiftliğin içerisinde yer alan eko-marketten de alış veriş yapabiliyorsunuz.

Adres: Kuzgun Köyü N0:89 Karaisalı/ Adana, TÜRKİYE.

Tel: 03225612342 , 05324018284 , 0542-345 56 10, 0532-466 33 47

Web: https://www.ekotepe.com

 EMİNE SULTAN ÇİFTLİĞİ

Serpme köy kahvaltısı, yemek servisi bulunan mekan,  çocuklar için geniş oyun alanı ve ata binme imkanı sunuyor.

Adres: Fadıl Mahallesi Eski Karaisalı yolu üzeri, 01170 Çukurova/ ADANA

Tel: 05321392133

Web: http://eminesultanciftligi.com/

SÜVARİ BİNİCİLİK

 

Farklı birçok etkinlik yapabileceğiniz oldukça geniş bir alan Süvari Binicilik. Okçuluk, binicilik, yemekli organizasyonlarınızı, kahvaltı organizasyonlarınızı rahatlıkla yapabileceğiniz çocuklar için de uygun harika bir mekan.

Adres: Kargakekeç Mah. Çatalan Yolu 1.Km (Balcalı Üniversitasi arkası) Erkan Eğitim Kurumları Yanı Sarıçam/Adana

Tel: 05304166757

Web: http://suvaribinicilik.com/

instagram: https://www.instagram.com/suvaribinicilikverestoran/

 

NOT: Sizlerde Adana'da bu alanda hizmet veriyorsanız ve burada yer almak istiyorsanız lütfen annerehberi.com.tr@gmail.com adresinden bizimle iletişime geçiniz.

Yazar Hakkında

/images/manolya-1.png

Manolya GÜMÜŞAY

Profesyonel Koç - Yönetici

annerehberi.com.tr yazarı

Yazarın tüm makaleleri

Yorum yap