Çiftlik Konseptli Mekanlar

ADANA'DA ÇÄ°FTLÄ°K KONSEPTLÄ°, ÇOCUKLU GÄ°DÄ°LEBÄ°LECEK MEKANLAR

Bu bölümde haftasonu çocukla gidilebilecek, son zamanlarda oldukça gündemimizde olan, çiftlik konseptli mekanlarla ilgili güncel bir liste hazırladık.

YAVUZ STAR HARASI

Cuma, cumartesi, Pazar günleri açık büfe kahvaltı ve kendin piÅŸir kendin ye konseptli organizasyonlara ev sahipliÄŸi yapıyor. Çocuk oyun parkı, at binme parkuru ve çeÅŸitli küçük çiftlik hayvanlarının olduÄŸu, benimse kahvaltısını en sevdiÄŸim mekânlardan biri. Sakın çocuklarınızı mekanada ismini vermiÅŸ olan, 2004 yılı Gazi KoÅŸusu kazanmış muhteÅŸem güzellikteki at “YAVUZ STAR” la tanıştırmayı unutmayın.

Adres: Mersin yolu üzeri, Temsa civarı Seyhan/ADANA

Tel: 05346637777

Web: http://www.yavuzstar.com/

 

MEYREM ANA ÇÄ°FTLİĞİ

 

YemyeÅŸil bir doÄŸada, siz kahvaltınızın ya da yemeÄŸinizin tadını çıkarırken, çocuklarınız futbol oynayabilir,  ata binebilir, çocuk parkında eÄŸlenebilirler. Çok geniÅŸ bir alanı olan çiftlik her gün 9:30- 18:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Adres: Kozan Yolu Mustafalar Köyü Çıkışı, Sarıçam/ADANA

Tel: 05446651741

Web: http://www.meyremanaciftligi.com/

 

MEYREM ANA BÄ°NÄ°CÄ°LÄ°K

KÖY KAHVALTISI

adana kahvaltı

ADANA MEYREM ANA ÇÄ°FTLİĞİ

Kozan Yolu üzerindeki çocukların doÄŸayla kucaklaÅŸmasını amaçlayan kahvaltısını, yemeÄŸini beÄŸendiÄŸimiz "Meryem Ana ÇiftliÄŸi" ÅŸimdi 2. ÅŸubesini açmış "Meryem Ana Binicilik". 2. ÅŸubesi lisanslı binicilik derslerinin verildiÄŸi, pazar günleri çocuklarınızla kahvaltılarınıza palyaçonun eÅŸlik ettiÄŸi doÄŸayla iç içe harika bir mekan olmuÅŸ.

Adres: Çatalan Yolu, Karaömerli Mevkii Sarıcam /Adana

Tel: 05436651741

Ä°nstagram: https://www.instagram.com/meyremanabinicilik/

 

ÇÄ°ÇEK KÖY

Hafta içi ve hafta sonu hizmet vermekte olan bir mekan. Pazar günleri açık büfe, cumartesi serpme kahvaltı öÄŸleden sonra mangal hizmetleri bulunmakta. Çocuklarınızın rahatça koÅŸup oynayabilecekleri Adana’da son zamanlarda moda olan çiftlik konseptli mekânlardan biri.

Adres: Åžambayadı Mh. 90008 Sk. No: 18/A Çukurova/Adana

Tel: 05320674501

DOÄžAL ÇÄ°FTLÄ°K RESTORAN

Hafta sonu oÄŸlumun sınıf grubuyla, mangal organizasyonu için keÅŸfettiÄŸimiz yeni bir mekân olan “DoÄŸal çiftlik”, sessizliÄŸi ve doÄŸanın tadını çıkarmanız için sizleri bekliyor. DoÄŸal Çiftlik Restoran 10 dönüm alana kurulmuÅŸ bir restoran ve piknik alanı. Çocuklarınız bahçesinde çeÅŸitli kümes hayvanlarını, yavru köpekleri, kedileri görebilir.  Hafta sonları kahvaltı, ızgara çeÅŸitleri ve kendin piÅŸir kendin ye gibi hizmetleri bulunmakta. Grupla gittiyseniz çocuklarınızı sadece acıktıklarında ve susadıklarında görebiliyorsunuz, hem siz hem de çocuklar ortamdan büyük zevk alıyorlar. Tavsiye edilir.

Adres: Åžambayadı Mah. 9008 Sok. 40/A Çukurova/ADANA

Tel: 05326112286

Web: http://www.dogalciftlikrestaurant.com/

 EKOTEPE

 

Ekotepe çiftliÄŸi’nin doÄŸal ortamında, dut ve çam aÄŸaçları altında organik ve yöresel ürünlerden oluÅŸan açık büfe kahvaltı veya öÄŸle yemeÄŸi servisi bulunmaktadır. Çevrenizde serbestçe gezen tavus kuÅŸu, tavÅŸan ve ördeklerle fotoÄŸraf çektirebilir, ata binebilir, çiftliÄŸin yakın çevresindeki doÄŸal ormanlık parkurda atv turu yapabilirsiniz. Ayrıca çiftliÄŸin içerisinde yer alan eko-marketten de alış veriÅŸ yapabiliyorsunuz.

Adres: Kuzgun Köyü N0:89 Karaisalı/ Adana, TÜRKÄ°YE.

Tel: 03225612342 , 05324018284 , 0542-345 56 10, 0532-466 33 47

Web: https://www.ekotepe.com

 EMÄ°NE SULTAN ÇÄ°FTLİĞİ

Serpme köy kahvaltısı, yemek servisi bulunan mekan,  çocuklar için geniÅŸ oyun alanı ve ata binme imkanı sunuyor.

Adres: Fadıl Mahallesi Eski Karaisalı yolu üzeri, 01170 Çukurova/ ADANA

Tel: 05321392133

Web: http://eminesultanciftligi.com/

SÜVARÄ° BÄ°NÄ°CÄ°LÄ°K

 

Farklı birçok etkinlik yapabileceÄŸiniz oldukça geniÅŸ bir alan Süvari Binicilik. Okçuluk, binicilik, yemekli organizasyonlarınızı, kahvaltı organizasyonlarınızı rahatlıkla yapabileceÄŸiniz çocuklar için de uygun harika bir mekan.

Adres: Kargakekeç Mah. Çatalan Yolu 1.Km (Balcalı Üniversitasi arkası) Erkan EÄŸitim Kurumları Yanı Sarıçam/Adana

Tel: 05304166757

Web: http://suvaribinicilik.com/

instagram: https://www.instagram.com/suvaribinicilikverestoran/

 

NOT: Sizlerde Adana'da bu alanda hizmet veriyorsanız ve burada yer almak istiyorsanız lütfen annerehberi.com.tr@gmail.com adresinden bizimle iletiÅŸime geçiniz.

Yazar Hakkında

/images/manolya-1.png

Manolya GÜMÜŞAY

Eğitim Koçu

annerehberi.com.tr yazarı

Yazarın tüm makaleleri

Yorum yap