Çocuk O Kids Club

Ä°yi ki annerehberi.com.tr i kurmuÅŸuz, iyi ki yolumuz kesiÅŸmiÅŸ. Hem eÄŸitim gönüllüsü hem giriÅŸimci ama herÅŸeyden önce bir anne ve bir baba. Özlem hanımla tanıştık, ortak nokta çocuklar olunca kaynaÅŸmamız çok zor olmuyor zaten, sonra saatin nasıl geçtiÄŸini anlamıyoruz. Mekanı gezdik birlikte bana kendisi anlattı bizzat, neden burayı açtılar, neler yapmayı planlıyorlar, birlikte neler yapabiliriz? En çok hoÅŸuma giden “Çocuk O Anaokullarının kardeÅŸi burası” demesi oldu. Evet Çocuk O Anaokullarının kurucusu kendisi ve eÅŸi UÄŸur Bey. Okul dönemi henüz gelmeyen çocuklarımızı da düÅŸünmüÅŸler, okul döneminde olan çocuklarımızı da en önemlisi ebeveynlerimizi de düÅŸünmüÅŸler. Çokta iyi yapmışlar. Adanamıza Çocuk O Kids’i kazandırmışlar.

BÄ°ZE BÄ°RAZ KENDÄ°NÄ°ZDEN VE ÇOCUK O KÄ°DS’DEN BAHSEDER MÄ°SÄ°NÄ°Z?

Biz iÅŸimize çocukları sevmekle, onların dünyalarını anladıkça gördüÄŸümüz güzelliÄŸe hayran kalmakla baÅŸladık… her ÅŸeyden önce birer anne ve baba olarak kurduÄŸumuz Çocuk O Kids; çocukların daha saÄŸlıklı bir yetiÅŸme süreci geçirebilecekleri ve bu sürecin onlar adına en güzel hale getirilebileceÄŸi sorularından doÄŸmuÅŸtur.

Ebeveynlerin çocukları ile daha kaliteli vakit geçirebilmeleri, kendilerinin de çocukları eÄŸlenirken ve öÄŸrenirken rahatlayabilmeleri adına; Çocuk O Anaokullarına kardeÅŸ olarak “Çocuk O Kids Club” ı açtık.

 

ÇOCUK O  KÄ°DS DEDİĞİMÄ°ZDE TAM OLARAK NELERÄ° Ä°ÇERMEKTEDÄ°R?

Çocuk O Kids Club; 3 bölümden oluÅŸmaktadır. Oyun evi, kafe ve doÄŸum günü bölümü.             Kafede yetiÅŸkinler kahvelerini keyifle yudumlarken çocuklarımızın da oyun alanında çocuk geliÅŸimi mezunu öÄŸretmenlerimiz eÅŸliÄŸinde yaratıcılıklarını geliÅŸtirebileceÄŸi, meslekleri tanıyabileceÄŸi atölyeler ile kaba motor becerilerini geliÅŸtirebileceÄŸi soft oyun alanı aynı zamanda aramıza yeni katılan küçük yaÅŸ grubu (0-2 yaÅŸ) için dokun hisset oyun alanının olduÄŸu huzur dolu bir mekan.

DoÄŸum günü partileriniz için organizasyon dahil/hariç seçenekleri ile en özel günlerinizi Çocuk O Kids farkı ile taçlandırabilirsiniz.

ÇOCUKLARDA YAÅž SINIRLAMASI VAR MIDIR? MEKÂNINIZ DAHA ÇOK HANGÄ° YAÅž GURUPLARINA HÄ°TAP EDÄ°YOR?

Oyun alanımız 0-10 yaÅŸ arası çocuklarımıza hitaben oluÅŸturulmuÅŸtur. Hafta içi açılacak olan etkinlik planları ile serbest oyun alanı dışında faaliyetler ve atölyelerde yerini alacaktır.

ANNELERÄ°N ÇOCUKLARINI BIRAKIP GÄ°DEBÄ°LECEĞİ BÄ°R ORTAM VAR MIDIR? YOKSA SADECE EBEVEYNLÄ° MÄ°?

Ebeveynlerimiz çocukları dilekçe karşılığında maksimum 3 saat süreyle bırakabilirler.

ÇOCUKLARA ATÖLYELER DÜZENLÄ°YOR MUSUNUZ? DÜZENLEYECEK MÄ°SÄ°NÄ°Z?

Oyun evimizde çocuklara yönelik 7 farklı atölyemiz bulunmaktadır. Tamir atölyesi, aile hekimliÄŸi, bebek bakım odası, mutfak atölyesi, manav&market, kütüphane ve sanat atölyesi…

Ayrıca; programımızda yer verdiÄŸimiz ve belirli aralıklarla düzenleyeceÄŸimiz anne-çocuk, baba-çocuk atölyeleri de oluÅŸturacağız.

ANNELERE VE ÇOCUKLARA YÖNELÄ°K ÇEŞİTLÄ° SEMÄ°NERLER OLUYOR MU, PLANINIZDA VAR MI?

Programımızda yer verdiÄŸimiz ve belirli aralıklarla düzenleyeceÄŸimiz seminerlerimiz var. Akademik ya da sosyal projelerin tamamına açığız.

 

AKTÄ°VÄ°TELER EN AZ VE EN ÇOK KAÇ SAAT SÜREBÄ°LÄ°YOR?

GiriÅŸ en az 1 saat olacak ÅŸekilde düzenlenmiÅŸtir. Süre aktiviteye göre deÄŸiÅŸkenlik gösterebilmektedir.

ÇOCUK O KÄ°DS’DE ÇOCUKLARLA Ä°LGÄ°LENEN EĞİTÄ°CÄ°, ABLA VAR MIDIR?

Takım arkadaÅŸlarımız çocuk geliÅŸimi-okul öncesi bölümlerinden mezun öÄŸretmenlerdir.

ÖZELLÄ°KLE ANAOKULLARI GURUPLAR HALÄ°NDE GELEBÄ°LÄ°R MÄ°? BURAYA ÖÄžRENCÄ°LERÄ°NÄ° GETÄ°RMEK Ä°STEYEN ÖÄžRETMENLER NASIL BÄ°R YOL Ä°ZLEMELÄ°LER?

EÄŸitim hayatımızın her yerinde anlayışıyla yola çıkarak anaokulları ve kreÅŸleri gruplar halinde ağırlıyoruz. Bunu saÄŸlamak adına bizimle iletiÅŸime geçebilirler.

BURAYA ULAÅžIM Ä°ÇÄ°N SERVÄ°SÄ° SÄ°Z SAÄžLIYOR MUSUNUZ?

Servis imkanını gelecek olan kuruluÅŸlara bırakıyoruz. Ancak kendileri çözmeme durumunda destek olabiliriz.

EKSTRA ORGANÄ°ZASYONLAR OLUYORMU VE KAÇ KİŞİLÄ°K ORGANÄ°ZASYONLAR YAPILABÄ°LÄ°R?

DiÅŸ buÄŸdayı, babyshower, doÄŸum günü gibi birçok özel günde organizasyon gerçekleÅŸtirilebilir.

EBEVEYNLER NEDEN ÇOCUK O KÄ°DS’E GELMELÄ°LER?

Bizde birer anne baba olarak beklentiler doÄŸrultusunda yola çıktığımız için, çocuklarımızın güven, hijyen ve kaliteli vakit geçirme noktasında en önemlisi çocuklarımız oyun oynarken ebeveynlerinde kendilerine vakit ayırabilecekleri bir konsepte sahip olduÄŸumuz için kesinlikle tercih sebebiyiz diye düÅŸünüyoruz.

 

ÇOCUK O KÄ°DS HANGÄ° GÜN VE SAATLERDE HÄ°ZMET VERMEKTEDÄ°R?

Hafta içi sabah 09:00 akÅŸam 21:00

Hafta sonu (cuma dahil)  sabah 09:00 akÅŸam 22:00 olarak hizmet vermekteyiz.

FÄ°YATLANDIRMA SÄ°STEMÄ°NÄ°Z NASIL ACEBA? Ä°KÄ°NCÄ° ÇOCUK Ä°ÇÄ°N Ä°NDÄ°RÄ°M UYGULANIYOR MU?

Oyun alanımızda saatlik ücret alınmakta ancak 1 saat sonrasında kalınan her saat için indirimimiz söz konusu. Aylık üye sistemimizde ise; ebeveynler haftada 3 gün 2’ÅŸer saat, haftada 5 gün 2’ÅŸer saat Çocuk O Kids den faydalanabilirler.

 

KAFE BÖLÜMÜNÜZ VAR MI? NASIL FAYDALANABÄ°LÄ°YORUZ?

Kafe bölümümüzde tüm misafirlerimiz sabah kahvaltısı, yemek, içecek ve tatlı-pasta servisi hizmetimizden faydalanabilirler.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres:  GürselpaÅŸa Mah. Aliya Ä°zzet Begoviç Blv. No:3/1 Seyhan/Adana

Tel:  0(507) 2251919-0 (538) 9247150

Ä°nstagram: https://www.instagram.com/cocukokids/

Facebook: https://www.facebook.com/cocukokids/

  GÖRSELLER    

Yorum yap