MERSİN KAHVALTI MEKANLARI

MERSİNDE NEREDE KAHVALTI YAPALIM?

Pazar günlerinin en keyiflisi güzel bir kahvaltı ile başlayandır. Peki Mersin'de yaşayan çocuklu aileler pazar kahvaltısı için nereye gitmeli? İşte size bir kaç önerimiz var.

[expand title="FULYALI GARDEN"] Fulyalı Garden çocuklu ailelerin tercihidir. Hafta sonu hem serpme kahvaltı imkanı hem de açık büfe kahvaltı imkanı sağlayan Fulyalı Garden, çocuklar için park ve oyun alanları imkanı sağlıyor. Ayrıca macera parkuru ve Zipline parkuru mevcut. Kahvaltı sonrası kahvenizi içebilir, ya da öğle ve akşam yemeğinizi de bu mekanda yiyebilirsiniz. Ayrıca mekanda atlar ve midilliler de var.

İLETİŞİM Adres:  TECE Migros Arkası 50m ileride Mezitli/MERSİN Tel:  0 544 528 28 11 Web:  http://www.fulyaligarden.com/ İnstagram: https://www.instagram.com/fulyali_garden/ GÖRSELLER [/expand]   [expand title="GARDENIA ELVANLI DOĞAL YAŞAM ÇİFTLİĞİ "]

Gardenia Elvanlı Restorant’ında öncelikleri doğallık. Serpme kahvaltısı da kendisi gibi doğal. Kahvaltılık ürünlerin bir kısmını kendileri doğal olarak üretiyor veya özenle seçiyorlar. Yumurtaları kendi tavuklarından. Arka tarafta tarım alanlarında domates, salatalık, biberler ve yeşillikler üretiliyor. Beton alanları çok az. Her taraf yemyeşil Çocuklar için park alanları ve ağaç evi mevcut. Çiftliklerinde tavşanlar, tavuklar ve ördekler vardır.

http://annerehberi.com.tr/2018/06/25/gardenia-elvanli/ [/expand]  

[expand title="MUZİPO KİDS MERSİN"]

Muzipo Kids Mersin çocuklar için oyun atölyeleri ve hareket eğitimi sağlayan bir merkez. Aynı zamanda pazar günleri kafe kısmında ailelere serpme kahvaltı imkanı sağlıyor. Siz açık havada kahvaltınızı yaparken çocuklarınız içerde oyun oynuyor ve atölyelere katılabiliyor. Pazar günleri Muzipo Kids Mersin’i tercih ediyorsanız, rezervasyon yaptırmayı unutmayınız.

İLETİŞİM Adres : Eğriçam mahallesi , Marina Karşısı  ( Eski Leman kültür yeri ) Tel:  0 530 7628090 Web: https://muzipo.com/pages/mersin-yenisehir GÖRSELLER [/expand]  

[expand title="GİRİTLİ CEMİLE'NİN YERİ"]

Çocuklar için özel olarak düzenlenmemiş olmasına rağmen bulunduğu konum nedeniyle Adanalı ve Mersinli ailelerin tercih ettiği bir mekan. Çünkü Girit göçmeni olup, hala geleneklerini koruyan İhsaniye (Melemez) köyünün içinde yer alıyor. Geleneksel Girit mutfağı  ile kahvaltınızı yaptıktan sonra köyün bozulmamış dokusunda gezintiye çıkabilir, çocuklarınızla doğayı keşfedebilirsiniz.

İLETİŞİM Adres: Adana Mersin Yolu üzeri, Bağcılar mevki İhsaniye (Melemez) Köyü Tel:  0 532 498 68 39 GÖRSELLER

[/expand]

 

[expand title="SERİNDERE RESTAURANT"]

Serindere Restaurant Elvanlı’da hizmet vermektedir. Klasik köy kahvaltısını serpme şeklinde veren Serindere Restaurant aynı zamanda çocuklarımız için doğal bir ortam sağlamaktadır. Küçük bir derenin üstünde yer alan şadırvanları mevcuttur. Bu şadırvanlar kışın kapalı yazın açık kullanılabilir. Aynı zamanda Restaurant içinde minik de bir çiftlik vardır. Bu çiftlikte tavuklar, horozlar, tavşanlar ve tavus kuşları yer almaktadır. Derenin üstünde yüzen ördek ve kazlarla tanışan çocuklar, doğal ortamda keyifli zaman geçirebilir.

İLETİŞİM Adres: Elvanlı köyü yavuzlar Mah 33350 Erdemli Tel: 0 (324) 577 26 26 GÖRSELLER [/expand]  

[expand title="SARNIÇ RESTAURANT"]

Gözne Yayla yolu üzerinde Mersin'in en köklü mekanlarından olan Sarnıç Restaurant yazları açık, ağaçlar altında, kışları kapalı şömineli salonda hizmet vermektedir. Sabahları harika bir  serpme kahvaltı, sonrasında ise tere yağda tavuk veya ızgara, et kebap çeşitlerini deneyebilirsiniz. Çocuklar için oyun parkı ve hayvanat bahçesi mevcuttur.

İLETİŞİM Adres: Gözne Yolu 20. Km. Toroslar Mersin Tel: 0324 464 33 31 & 0506 640 25 58 Email: info@sarnictesisleri.com.tr Web: http://www.sarnictesisleri.com.tr/tr/sarnic-tesisleri/1/restaurant GÖRSELLER [/expand]   [expand title="SAKLIBAHÇE ÜNİVERSİTE "]

Mersinde Çiftlikköy Kampüsünün içinde yer alan Saklıbahçe üniverisite doğal ortamı ve açık alanı nedeniyle aileler arasında tercih ediliyor. Kahvaltıda serpme kahvaltı ve kahvaltı tabağı imkanı sunan mekan, ağaçların altında bir piknik edasında kahvaltı yapmanızı sağlıyor.

İLETİŞİM Adres:  Çiftlikköy Mahallesi, 33110 Yenişehir/Mersin Tel: 0 530 114 9407 Instagram: https://www.instagram.com/saklibahceuniversite/ GÖRSELLER [/expand]   Tuğba Bademci Kaydet

Yorum yap