GARDENİA ELVANLI

GARDENIA ELVANLI'NIN HIKÂYESI NEDİR VE KURUCULARI KIMLERDİR?

Ben Fırat Kumçur. Gardenia’nın hikayesi doğaya ve doğala özlemle başlar. Bizler kentin kaosundan uzak, stressiz bir hayatın, doğada can bulmasına hizmet etmek için bu yola çıktık. Bu yoldaki yol arkadaşlarımız ailemizdir. İyiye, güzele ve güler yüze değer veren bir aileyiz.

GARDENIA ELVANLI DEYINCE NELERI IÇERIYOR?

Önce doğal, huzurlu ve güler yüzlü bir aile ortamı. Bizim en önemli özelliğimiz doğal ortam olmamız ve doğallığa önem vermemiz. Oturduğumuz yer ve yürüdüğünüz yollar dışında beton yapımız yok. Her biri ayrı bir çiçek ismi olan kamelyalarımız var. Mesela Yuri, Kiku , Manolya gibi. Gerçek akarsudan doldurulmuş yapay göletimiz ve içerisinde binebileceğiniz sandalımız mevcut. Ekim alanımızda domates, salatalık, nane, maydonoz, dere otu gibi sebzelerimizi yetiştirmekteyiz. Ürünlerimizin bir kısmı bize özel üretiliyor, bir kısmını biz üretiyoruz. Örneğin tereyağımız, pekmezimiz Adıyaman’dan, reçellerimiz Hatay’dan , balımız Kozan’dan geliyor. Küçük doğal marketimizde kendi yaptığımız zeytinyağı, nar ekşisi, doğal reçellerimiz satıştadır.

GARDENIA ELVANLI' NIN COCUKLAR IÇIN ALANLARI NELERDIR?

Çocuklarımızın kolay kolay bulamayacağı bir sandalımız var. Kendi yaptığımız ağaç evimiz ve kayacağımız var. Yine kendi yaptığımız salıncak ve kayacağımız var. Çocuklarımızın ayağının toprağa bastığı doğal alanlarımız var.

GARDENIA ELVANLININ HAYVANAT BAHÇESI VAR MI?

Hayvanat bahçesi olarak ifade edemeyeceğim ama içinde tavşanlar, bıldırcınlar ve çin horozlarımızın birlikte barındığı bir dostluk kümesimiz var. Gelecek planlarımız arasında hayvan dostlarımızın sayısını arttırmak gibi bir planımız var.

GARDENIA ELVANLI' NIN MENÜSÜ NASILDIR?

Doğal yaşam çiftliğinde ürettiklerimizle ve bize özel üretilen ürünlerle zenginleştirilmiş bir kahvaltı soframız var.

Öğlen ve akşam yemeğinde ızgara, saç tava ve mezelerimiz var.

Hafta sonu gözleme, börek, bazlama ve açık ekmek mevcuttur. Menümüzde katkı maddeli ve dondurulmuş ürünler yok. Kahvaltımızda salam, sosis ve çikolata yok.

GARDENIA ELVANLI NE GIBI AKTIVITELER IÇERIYOR?

Yetişkinler, buraya gelen misafirlerimize öncelikle etrafı gezerek güne başlamalarını tavsiye ediyoruz. Öncelikli olarak ağaçlarımızın sunduğu temiz havayı içlerine çekmelerini bekliyoruz. Bahçemiz, küçük hayvan dostlarımız, oyun parkımız, hamak keyfimiz, salıncaklarımız, teknemiz ve göletin üstündeki salıncağımız sizi bekliyor. Doğanın sunduğu nimetlere biz de bir şey katıp sizlerle paylaşıyoruz.

GARDENIA ELVANLI NIN ÇALIŞMA SAATLERI NELERDIR?

Hafta içi 08.00-23.00

Hafta sonu 08.00- 24.00

Her gün Açık

İLETİŞİM

Adres: Elvanlı köyü Arızlar Mevki

Tel: 05072902025

Instagram: https://www.instagram.com/gardenia.elvanli/

 GÖRSELLER

Yorum yap