BANU BEYBOLAT NEFES DÖNÜŞÜM GELİŞİM

Hangimiz bugünlerde nefesim tıkanıyor demiyoruz ki? Hangimiz bugünlerde içim bunaldı demiyor ki? Hangimiz bugünlerde nefes alamıyorum demiyor ki? Hele ki anneysek, hele ki hayatta birçok rolümüz ve sorumluluğumuz varsa, stres ve gerginlik kaçınılmaz oluyor. Peki ya gerçekten nefes alamıyorsak. Ya gerçekten hayatın stresi  bizim doğal nefes döngümüzü bozduysa. Evet maalesef hiç birimiz artık bebekliğimizdeki gibi doğal nefes alamıyoruz. Peki bunu nasıl eskiye çevirebiliriz?İşte bunların cevabı Banu Beybolat Nefes Dönüşüm Gelişim’de. Size bu satırları yazarken bir nefes seansından çıktım ve tabiri caizse pamuk gibiyim. Şimdi nefes nefese bir yazı sizlerle :)

BİZE BİRAZ KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Ben Banu BEYBOLAT. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunuyum. Nefes Koçu, Points of You Uygulayıcısı ve Thetahealing (Bilinçaltı Şifalandırma) Terapistiyim. Banu Beybolat Nefes Dönüşüm Gelişim’in kurucusuyum. Evli ve 3 çocuk annesiyim. Meraklı, insanların hayatlarına dokunmaya tutkun, kendini sürekli yenileyen, güncelleyen, şirketimin adı gibi sürekli dönüşen ve gelişen bir insanım.

NEFES ÇALIŞMALARINA NASIL BAŞLADINIZ?

İnsan yetiştirmek hep istediğim birşeydi. İnsan hayatlarına dokunmak hep hayalimdi. Bu yüzden çocuklarım olsun istedim. Bu yüzden iletişim okudum.

Çocuklarım 3 yaşına gelene kadar hepsiyle bizzat ben ilgilenmek istedim. Hayaller gerçeğe dönüşürken kendimden uzaklaştığımı fark etmedim.  Art arda 3 çocuk yetiştirirken öfke denizinin içinde kayboldum. Çocuklarım büyüdükten sonra kendi işimi kurarım hayallerim vardı ama öfke denizinde kaybolurken bunlar aklımdan çıktı. Sadece kendimi düzeltmek istedim. Yeni hedefim bu öfkeyi dönüştürmekti. Karşıma nefes çıktı. Nefes seanslarına gittim. Değişmeye başladım.  Ben değişirsem dünya değişir dedim. Ben değişince çocuklarım değişti, ilişkilerim değişti, ben değişince dünya değişti.

Bana iyi gelen şey, herkese iyi gelsin diye  Nefes Koçu olmaya karar verdim.. Hayallerimi hatırladım.  Nefes, kaybolduğum yolda nefes almamı sağladı.

Bir çok eğitim aldım. Hem kendimi iyileştirmeye devam ettim, hem de yakınlarıma faydalı oldum. Bu işi meslek olarak yapmaya karar verdim. Artık bu işi meslek olarak yapıyorum.

Nefes, reiki, ileri nefes teknikleri, TheataHealing, Yaratıcı Yazarlık, Masal Anlatıcılığı, Tasavvuf ve Kuantum, Points of You, Dervish in Progress (Dönüş), Project of Being (Ses Banyosu) eğitimleri aldım. 2013 yılından beri Nefes Koçluğu yapıyorum.

NEFES, DÖNÜŞÜM, GELİŞİM DERKEN NELERİ KASTEDİYORUZ?

Nefes çalışmalarında, kişinin kısıtlayıcı inançlarından dolayı bozulan nefes alışkanlığının doğal haline dönüşmesini hedefliyoruz. Bu çalışmalarda kişi doğal nefesini hatırlıyor ve kasların spor yaparak esnek hale gelmesi gibi, bu çalışmalar sonucunda doğal nefes alır verir hale geliyor. Dolayısıyla kişinin oksijen kapasitesi arttığı için bedenine sağlık geliyor, zihni netleşiyor ve ruhu dengeye geliyor. Kendi doğal nefesi aracılığıyla kendi kendini iyileştiren kişinin derinlerdeki olumsuz kök inançlarını thetahealing bilinçaltı terapisiyle dönüştürüyoruz. Points of You koçluğu ile kişilere istedikleri konuda ileriye adım atabilmeleri için başka başka bakış açılarına odaklanıp harekete geçerek gelişmelerini sağlıyoruz.

7-13 YAŞ NEFES ATÖLYENİZİN İÇERİĞİ NEDİR? 

Çocuk nefes atölyesinde nefes çalışmalarıyla çocukların kendi doğal nefeslerini fark edip rahatlamalarını sağlıyoruz. Points of You oyunları, drama, yaratıcı oyunlar gibi uygulamalarla kendilerini oldukları gibi ifade etme becerisini kazanıyorlar.

ÇOCUK NEFES ATÖLYESİNİN FAYDALARI NELERDİR?

  • Nefes farkındalığı kazandırır
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
  • Sağ ve sol beyinin dengelenmesi ile kendini anlama, tanıma ve ifade etme kolaylaşır
  • Beyni kullanma kapasitesini artırır
  • Motivasyon ve odaklanma artar
  • Çocukların gelişmekte olan beyninin güçlenmesini sağlar
  • Çocukların bedenlerini ve duygularını kontrol edebilme becerisi artar
  • Daha güçlü ilişkiler kurma becerisi artar
  • Olumsuz heyecanın yerini olumlu heyecan alır
  • Sınav kaygısının yerini planlama becerisi alır

BANU BEYBOLAT NEFES GELİŞİM DÖNÜŞÜMÜN ÇALIŞMA SAATLERİ NELERDİR?

Çocuk atölyesi okul döneminde her hafta Cumartesi 16:00-18:00 yaz tatilinde her Pazartesi 17:00-19:00

Yetişkinler için Grup Nefes Çalışması Perşembe  10.30-11:30 ve 18.30-19:30

Özel Grup ve Bireysel Çalışmalar için randevu ile çalışıyorum.

EBEVEYNLERE VE ÇOCUKLARA SEMİNER DUZENLİYOR MUSUNUZ?

Evet. İnsanlara faydalı olmak için nefes ve çeşitli konularda talebe göre seminerler düzenliyorum.

İKİNCİ ÇOCUK İÇİN İNDİRİM UYGULUYOR MUSUNUZ? VEYA NASIL KAMPANYALARINIZ OLUYOR?

Bireysel Yetişkin Çalışmalarında Mezitli Karta % 20 indirim var. 7-13 Yaş Nefes Atölyesinde kardeş indirimimiz var.

İLETİŞİM

Adres: Dumlupınar Mah. 1518 sok. Aksüt apartmanı 9/2 Yenişehir / Mersin

Tel: 05354399818

Instagram: https://www.instagram.com/banubeybolat/

Mail : banu@banubeybolat.com

GÖRSEL    

 

Yorum yap