Muzipo Kids Tarsus

21. yüzyılın yaÅŸam tarzında, sürekli geliÅŸen teknoloji ile her türlü hizmet ve ürünün parmaklarımızın ucunda olduÄŸu bu “Hareketsizlik” döneminde çocuklar, evde oyun konsolları ve teknolojik ürünlerle günlerini hareket etmeden geçiriyorlar. Eskiden sokaklarda oynayıp, keÅŸfeden, sosyalleÅŸerek deneyimleyen ve gezen çocuklar, günümüzde sokaktaki arkadaÅŸlarının yerine teknolojiyi koydukları için hareket ederek eÄŸlenebileceklerini unutuyorlar. Ve beraberinde çeÅŸitli davranış bozuklukları ortaya çıkıyor. Muzipo Kids olarak çocuklarımızı bu dezavantajlı koÅŸullardan koruyabilmek adına çeÅŸitli hareket eÄŸitimleri ve atölye çalışmaları gerçekleÅŸtiriyoruz.

Hareket eÄŸitimimiz; “Hareket ederek büyüyen saÄŸlıklı nesiller” sloganıyla, çocuklara erken yaÅŸta spor alışkanlığı kazandırmayı hedeflerken, çocukların ekip ruhu çerçevesinde sosyalleÅŸmelerini saÄŸlıyor. Bunun yanı sıra sanat, bilim ve çevre konulu atölye etkinliklerimizle de çocuklarımızın ince motor becerilerinin, biliÅŸsel ve duygusal becerilerinin geliÅŸimini destekliyoruz.

Bize Biraz Muzipo Kids Tarsus Ve Kurucularından Bahseder Misiniz?

Ben kurucu müdür Ä°brahim ÖZÇÄ°VÄ°, yurt dışında bulunduÄŸum zamanlarda oradaki çocuklar için olan imkanın doÄŸduÄŸum yer Tarsus ta olmaması beni üzmüÅŸtü. Buna istinaden düÅŸünüp taşındıktan sonra Tarsuslu çocukların da bu ÅŸekilde bir eÄŸitim almasına vesile olmak istedik. Çocuklarımızın en iyisine layık olduÄŸunu biliyorduk o yüzden Muzipo Kids’ i Tarsuslu çocuklarla buluÅŸturduk.

Muzipo Kids Tarsus DediÄŸimizde Tam Olarak Neleri Ä°çermektedir?

18 ay-12 yaÅŸ arası çocuklarımız için jimnastik temelli hareket eÄŸitimi programları, atölye etkinlikleri, drop-in dersler, tatil etkinlikleri, yaz kulüpleri, Muzi-kod hareketli kodlama programı, doÄŸum günü partileri, karne partileri, veli seminerleri ve veli buluÅŸmalarını içeren hareket ve eÄŸlence dolu bir eÄŸitim programı içermektedir.

Programlarımız:

18-24 Mini Muzipo, Ebeveynli Oyun Grubu:18-24 ay ebeveynli aktivite grubu, haftada 2 gün 1 saat ÅŸeklinde uygulanıyor. 30 dakikası oyun atölyesinde, 30 dakikası da oyun formatında fiziksel aktiviteyle tanışma ÅŸeklindedir.

24-36 Aktif Muzipo, Ebeveynli Oyun Grubu: Haftada 2 ya da 3 gün 2 saat ÅŸeklinde uygulamalarımız bulunmaktadır.1 saat oyun atölyesi, 1 saatte hareket atölyesi ÅŸeklindedir.

36-48 Hareketli Muzipo: Haftada 2 ya da 3 gün 2 saat ÅŸeklinde uygulamalarımız bulunmaktadır. 1 saat oyun atölyesi, 1 saatte hareket atölyesi ÅŸeklindedir.

3-5 yaÅŸ Muzip Saatler Okul Öncesi Programı: Farklı hareket etkinlikleri ve atölye etkinliklerinden oluÅŸan çeÅŸitli aktivite içeriÄŸi ile çocuklara erken yaÅŸta spor alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen programımız, aynı zamanda çocukların sosyalleÅŸerek okula adaptasyon sürecine destek oluyor. Haftada 3 veya 5 gün seçenekleri ile günde 4 saat olmakla beraber 2 saat hareket atölyesinde, 2 saatte okul öncesi hazırlık eÄŸitimi verilmektedir.

5-7 YaÅŸ Esnek Muzipo: Temel jimnastik alt yapısının oluÅŸturulduÄŸu bu grupta çocukların esneklik, çeviklik ve dayanıklılık becerilerinin geliÅŸimi amaçlanır. Öz disiplin ve öz güven kavramının kazanımıyla birlikte çocukların diÄŸer spor branÅŸları için hazır olmasını da saÄŸlıyoruz.

Haftada 2 gün 1’er saat olarak uygulanır.

7-9 YaÅŸ Sportif Muzipo: Bireysel ve takım sporlarına iliÅŸkin temel bilgilerin ve becerilerin kazanılmasını amaçlayan bu grupta, tüm branÅŸlar için gerekli olan sürat, esneklik ve koordinasyon becerilerinin geliÅŸimi saÄŸlanır.

Bununla birlikte takım ve ekip bilincinin aşılanması ile çocuklara sporcu karakteri ve spor alışkanlığı kazandırılır.

Haftada 2 gün 1’er saat olarak uygulanır.

9-12 YaÅŸ Sporcu Muzipo: Tüm branÅŸların kuralları ile birlikte uygulanması ve öÄŸretilmesini amaçlayan bu grupta çocuklar kendi yeteneklerini keÅŸfederler. Çocuklar karmaşık becerilerini ve karar verme yetilerini kullanarak, strateji uygulayarak hareket etmeyi öÄŸrenirler.

Haftada 2 gün 1’er saat olarak uygulanır.

ANNELERÄ°N ÇOCUKLARINI BIRAKIP GÄ°DEBÄ°LECEĞİ BÄ°R ORTAM VAR MIDIR? YOKSA SADECE EBEVEYNLÄ° MÄ°?

18-36 ay yaÅŸ grubundaki çocuklarımız için olan programlarımız ebeveynlerimizin katılımı ile gerçekleÅŸmektedir. 3-12 yaÅŸ arası çocuklarımız için geçerli programlarımızda velilerimiz derslere katılmamakta veli bekleme salonumuzda velilerimizle kaynaÅŸarak sosyalleÅŸme imkanına sahiptirler.

Annelere Ve Çocuklara Yönelik ÇeÅŸitli Seminerler Oluyor Mu, Planınızda Var Mı?

Ä°leriki dönemler içerisinde seminerlerimiz olacaktır.

Aktiviteler En Az Ve En Çok Kaç Saat Sürebiliyor?

YaÅŸ gruplarımıza göre deÄŸiÅŸmekle beraber en az 1 saat en fazla ise 4 saat sürmektedir.

 Muzipo Kids Tarsus’da Çocuklarla Ä°lgilenen EÄŸitici, Abla Var Mıdır?

2 tam zamanlı beden eÄŸitimi ve çocuk geliÅŸimi öÄŸretmenimizle beraber 1 tanede çocuklarımın ihtiyaçlarına yardımcı olacak ablamız görevli olarak çalışmaktadır.

Özellikle Anaokulları Guruplar Halinde Gelebilir Mi? Buraya ÖÄŸrencilerini Getirmek Ä°steyen ÖÄŸretmenler Nasıl Bir Yol Ä°zlemeliler?

Tabiki anaokulları, özel eÄŸitim kurumları ve öÄŸretmenlerimiz atölye etkinlikleri, hareket eÄŸitimlerine, doÄŸum günü partileri, veli buluÅŸmaları için randevu alarak gelebilirler.

Randevu için iletiÅŸim numaramızdan ve instagram sayfamızdan bizlere ulaÅŸabilirler.

Ulaşım Ä°çin Servisi Siz SaÄŸlıyor Musunuz?

Servis imkanımız bulunmamaktadır.

 Ekstra Organizasyonlar Oluyor Mu Ve Kaç KiÅŸilik Organizasyonlar Yapılabilir?

DoÄŸum günü partileri hafta içi ve hafta sonu seçenekleri ile 1 yaÅŸtan 12 yaÅŸa kadar farklı konseptler ile planlanabiliyor.

Survivor oyunları ve parkurları ile hareketin, dansın ve eÄŸlencenin harmanlandığı doÄŸum günü partilerimizde çocuklar unutamayacakları deneyim yaşıyorlar. Çocuklar, uzman eÄŸitmenlerimiz gözetiminde kaliteli zaman geçirirken, ebeveynler sohbetin ve ikramlarımızın tadını çıkarıyorlar.

DoÄŸum günü paketleri hakkında detaylı bilgi almak için merkezimizle iletiÅŸim kurabilirsiniz.

Ebeveynler Neden Muzipo Kids Tarsus’a Gelmeliler?

-çocuklarımızın geliÅŸim görevlerini saÄŸlıklı ÅŸekilde tamamlayarak hayata özgüvenli bir ÅŸekilde adım atması için

-çocuklarımızın okula hazırlık aÅŸamasında aileden güveni kopuÅŸu saÄŸlaması için

-anne, baba ve çocuk arasında güvenli baÄŸlanma saÄŸlanması için

-çocuklarımızın zihinsel, duyusal ve psikomotor becerilerinin saÄŸlıklı ve bir bütün ÅŸeklinde geliÅŸmesi için

-Velilerimizin kendine vakit ayırabileceÄŸi için

-Zamanlarını daha verimli ve keyifli geçirebilmeleri için

- Hareket ederek büyüyen saÄŸlıklı nesiller için

Muzipo Kids Mersin Hangi Gün Ve Saatlerde Hizmet Vermektedir?

Hafta içi ve cumartesi günleri 09:00 -19:00 saatleri arası hizmet vermekteyiz.

 Fiyatlandırma Sisteminiz Nasıl Acaba? Ä°kinci Çocuk Ä°çin Ä°ndirim Uygulanıyor Mu?

Erken kayıt avantajları, kardeÅŸlere özel %20 indirim, deneme derslerimiz sonrası üyelikte %10 indirim, 23 Nisan, Dünya Çocuklar Günü gibi özel günlerdeki indirim ve Muzipo Kids ile anlaÅŸmalı kuruluÅŸ çalışanlarına özel indirimlerimiz bulunmaktadır.

Kafe Bölümünüz Var Mı? Nasıl Faydalanabiliyoruz?

Kafe bölümümüz bulunmamaktadır. Velilerimiz ve çocuklarımızın sosyalleÅŸebileceÄŸi alanlarımız mevcuttur

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Şehitlertepesi Mah. Kasım Ekenler Bulvarı No: 209 Tarsus/ Mersin

İletişim numaramız:05423519069

Ä°nstagram: https://www.instagram.com/muzipokidstarsus/?hl=tr

Facebook: https://www.facebook.com/muzipokids.mersintarsus.7

  GÖRSELLER

         

Yazar Hakkında

/images/tugba-gorsel.png

TuÄŸba BADEMCÄ° KAYDET

İngilizce Öğretmeni

Yazarın tüm makaleleri

Yorum yap