MUZÄ°PO KÄ°DS MERSÄ°N

Muzipo Kids Mersin’e girer girmez güleryüzüyle Nihan Hanım sizi karşılıyor. Hem ebeveynler için hem de çocuklar için çok keyifli bir merkez kuran Nihan hanım, kendi için ne istediyse bu merkeze yansıtmış.

BÄ°ZE BÄ°RAZ MUZÄ°PO KÄ°DS MERSÄ°N VE KURUCULARINDAN BAHSEDER MÄ°SÄ°NÄ°Z?

Ben Nihan Arıkan. YeÄŸenim doÄŸduktan sonra beraber güzel zaman geçireceÄŸimiz bir yer aramaya baÅŸladık. Maalesef kreÅŸler dışında bir yer bulamadık. O zamanlar anne adayıydım ve bir arayış içine girdik. Mersin'de kurumsal bir yer olsun, içinde spor olsun, kreÅŸ gibi uzun saatler olmasın istedik. Ä°nternetten Muzipo kids’i gördük. GörüÅŸme sonucu Muzipo Kids Mersin'i ben ve eÅŸim kurma kararı aldık. Kendimiz ve çocuklarımız için ne arıyorsak onu yaratmak istedik.

MUZÄ°PO KÄ°DS MERSÄ°N DEDİĞİMÄ°ZDE TAM OLARAK NELERÄ° Ä°ÇERMEKTEDÄ°R?

18 aydan 12 yaÅŸa kadar çocuklar için oyun ve spor atölyeleri içeriyor. Oyun parkı ve soft play, akülü arabalar ve plasma carlar var. Herkese açık kafe alanı, yetiÅŸkinler için pilates ve zumba programları içeriyor. Kısaca bir anne ve çocuÄŸu mutlu edecek her ÅŸey mevcut.

18-24 Mini Muzipo, Ebeveynli Oyun Gurubu: 18-24 ay ebeveynli aktivite grubu, haftada 2 gün 1 saat ÅŸeklinde uygulanıyor. 30 dakikası oyun atölyesinde, 30 dakikası da oyun formatında fiziksel aktiviteyle tanışma ÅŸeklindedir.

24-36 Aktif Muzipo Ebeveynli Oyun Grubu: Haftada 2 ya da haftada 3 gün 2 saat ÅŸeklinde uygulamalarımız bulunmaktadır. Bunun da 1 saati oyun atölyesi 1 saati hareket atölyesi ÅŸeklindedir.

3-5 YaÅŸ Hareketli Muzipo Grubu: Haftada 2 yada 3 gün 2 saat ÅŸeklinde, 1 saat oyun 1 saat hareket etkinlikleri yapılmaktadır. Ebeveynlerimiz isterlerse haftada 5 gün ya da 3 gün 4 saat ÅŸeklinde hizmet alabiliyorlar.

5-7 YaÅŸ Esnek Muzipo Programı: Temel jimnastik, denge koordinasyonu, spor branÅŸlarına ön hazırlık çalışmaları yapılmaktadır. Haftada 2 gün 1 saat ÅŸeklinde.

7-9 YaÅŸ Sportif Muzipo: Esneklik, denge, koordinasyon, spor branÅŸlarına deneyimleme aktiviteleridir bu gruptaki aktivitelerimiz. Voleybol, hentbol, basketbol temel hareketleri öÄŸreniliyor. Çocuk farklı branÅŸlarda kendisini deneyimlemiÅŸ oluyor.

9-12 Sporcu Muzipo: ÇocuÄŸumuz hangi branşı seçtiyse o branÅŸ üzerinde yoÄŸunlaşılıyor.

ÇOCUKLARDA YAÅž SINIRLAMASI VAR MIDIR? MEKANINIZ DAHA ÇOK HANGÄ° YAÅž GURUPLARINA HÄ°TAP EDÄ°YOR?

Spor ve oyun atölyelerimiz 18 aydan 12 yaÅŸa kadar her yaÅŸ grubuna hitap ediyor. Çocuklar atölyelere 30 aya kadar ebeveyn ile beraber, 30 aydan sonra ebeveynsiz katılabiliyor. 

ANNELERÄ°N ÇOCUKLARINI BIRAKIP GÄ°DEBÄ°LECEĞİ BÄ°R ORTAM VAR MIDIR? YOKSA SADECE EBEVEYNLÄ° MÄ°?

30 aydan büyük çocukların aileleri çocuklarını bırakıp gidebilir.

ÇOCUKLARA YÖNELÄ°K SAATLÄ°K ATÖLYELER DÜZENLÄ°YOR MUSUNUZ? DÜZENLEYECEK MÄ°SÄ°NÄ°Z?

2 tip atölyemiz var. Hareket atölyeleri ve oyun atölyeleri.

Yaz için ayrı bir program düzenlemeyi planlıyoruz. 3 yaÅŸ üstü çocukları kaydedeceÄŸimiz bir programımız olacak. Ä°çinde hem merkezimizde yapacağımız aktiviteler olacak, hem de haftada 3 gün yüzme dersleri için, 1 gün de çeÅŸitli faaliyetler için baÅŸka merkezlere gideceÄŸiz. Bu faaliyetler içinde doÄŸa yürüyüÅŸleri, piknikler, müze gezileri olacak. Bu programa çocuklar ister bir günlük, ister 1 haftalık, ister 1 aylık katılabilir. ANNELERE VE ÇOCUKLARA YÖNELÄ°K ÇEŞİTLÄ° SEMÄ°NERLER OLUYOR MU, PLANINIZDA VAR MI?

Evet, yakın zamanda uyku semineri düzenledik. Psikologlarla, diyetisyenlerle ve uzmanlarla anne çocuk seminerlerimiz devam edecek. AKTÄ°VÄ°TELER EN AZ VE EN ÇOK KAÇ SAAT SÜREBÄ°LÄ°YOR?

Aktivitelerimizin süresi en az 1 saat ile en çok 4 saat arası deÄŸiÅŸiyor. 

MUZÄ°PO KÄ°DS MERSÄ°N’DE ÇOCUKLARLA Ä°LGÄ°LENEN EĞİTÄ°CÄ°, ABLA VAR MIDIR?

2 tam zamanlı beden eÄŸitimi ve çocuk geliÅŸimi öÄŸretmeni, 2 part-time öÄŸretmenimiz mevcut, aynı zamanda kafe kısmında çalışan görevlilerimiz var.

ÖZELLÄ°KLE ANAOKULLARI GRUPLAR HALÄ°NDE GELEBÄ°LÄ°R MÄ°? BURAYA ÖÄžRENCÄ°LERÄ°NÄ° GETÄ°RMEK Ä°STEYEN ÖÄžRETMENLER NASIL BÄ°R YOL Ä°ZLEMELÄ°LER?

Anaokulları ile beraber hareket atölyeleri veya saatlik aktiviteler, doÄŸumgünü ve kahvaltı organizasyonları düzenlemekteyiz.

SERVÄ°SÄ° SÄ°Z SAÄžLIYOR MUSUNUZ?

Åžuan servis saÄŸlamıyoruz, ama yaz okulunda saÄŸlayacağız. Anaokullarına da ihtiyaç dahilinde saÄŸlanabilir.

EKSTRA ORGANÄ°ZASYONLAR OLUYOR MU VE KAÇ KİŞİLÄ°K ORGANÄ°ZASYONLAR YAPILABÄ°LÄ°R?

DoÄŸum günü organizasyonları yapıyoruz. Konseptimiz hareket ve çocuk. EÄŸlenceli, müzikli, mini survivor ÅŸeklinde ve eÄŸitmen eÅŸliÄŸinde oyunlarımız oluyor. Ayrıca kahvaltı organizasyonları da yapıyoruz. Çocuklar istek dahilinde atölyeden ve park alanlarımızdan yararlanabiliyorlar.

EBEVEYNLER NEDEN MUZÄ°PO KÄ°DS MERSÄ°N’E GELMELÄ°LER?

  • Hem kendilerinin hem de çocuklarının mutluluÄŸu için
  • Kendilerinin rahat etmesi için
  • Zamanlarını hem verimli hem keyifli geçirebilmeleri için
  • Kendilerine zaman ayırabilmeleri için

MUZÄ°PO KÄ°DS MERSÄ°N HANGÄ° GÜN VE SAATLERDE HÄ°ZMET VERMEKTEDÄ°R?

Her gün

Muzipo kısmı: 09.00-18.00

Kafe: 09.00-21.00

Pazar günleri dersimiz yoktur. Ancak saatlik aktivite olarak atölye çalışmaları yapabilmekteyiz.

FÄ°YATLANDIRMA SÄ°STEMÄ°NÄ°Z NASIL ACABA? Ä°KÄ°NCÄ° ÇOCUK Ä°ÇÄ°N Ä°NDÄ°RÄ°M UYGULANIYOR MU?

KardeÅŸlere %20 indirim uyguluyoruz. Ücretsiz deneme dersimiz var, bu derste kayıt olan herkese % 10 indirim var. Erken kayıt avantajları var. 23 Nisan, Dünya Çocuk Günü vs. özel günlerde indirimlerimiz ve Muzipo kids in anlaÅŸmalarına göre belirli kuruluÅŸ çalışanlarına özel indirimlerimiz oluyor.

KAFE BÖLÜMÜNÜZ VAR MI? NASIL FAYDALANABÄ°LÄ°YORUZ?

Kafe bölümümüz herkese açık. Bu bölümden faydalanmak için üye olmaya gerek yoktur. Soft play ve oyun parkımız vardır. Oyun parkımız ücretsizdir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: EÄŸriçam Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Marina Karşısı Eski Lema Kültür Yeri

Tel: 0530 762 80 90

Ä°nstagram: https://www.instagram.com/muzipokidsmersin/

Facebook: https://www.facebook.com/muzipokidsmersin/

GÖRSELLER

 

Annerehberi Mersin Editörü

TuÄŸba Bademci Kaydet

Yorum yap