MUZİPO KİDS MERSİN

Muzipo Kids Mersin’e girer girmez güleryüzüyle Nihan Hanım sizi karşılıyor. Hem ebeveynler için hem de çocuklar için çok keyifli bir merkez kuran Nihan hanım, kendi için ne istediyse bu merkeze yansıtmış.

BİZE BİRAZ MUZİPO KİDS MERSİN VE KURUCULARINDAN BAHSEDER MİSİNİZ?

Ben Nihan Arıkan. Yeğenim doğduktan sonra beraber güzel zaman geçireceğimiz bir yer aramaya başladık. Maalesef kreşler dışında bir yer bulamadık. O zamanlar anne adayıydım ve bir arayış içine girdik. Mersin'de kurumsal bir yer olsun, içinde spor olsun, kreş gibi uzun saatler olmasın istedik. İnternetten Muzipo kids’i gördük. Görüşme sonucu Muzipo Kids Mersin'i ben ve eşim kurma kararı aldık. Kendimiz ve çocuklarımız için ne arıyorsak onu yaratmak istedik.

MUZİPO KİDS MERSİN DEDİĞİMİZDE TAM OLARAK NELERİ İÇERMEKTEDİR?

18 aydan 12 yaşa kadar çocuklar için oyun ve spor atölyeleri içeriyor. Oyun parkı ve soft play, akülü arabalar ve plasma carlar var. Herkese açık kafe alanı, yetişkinler için pilates ve zumba programları içeriyor. Kısaca bir anne ve çocuğu mutlu edecek her şey mevcut.

18-24 Mini Muzipo, Ebeveynli Oyun Gurubu: 18-24 ay ebeveynli aktivite grubu, haftada 2 gün 1 saat şeklinde uygulanıyor. 30 dakikası oyun atölyesinde, 30 dakikası da oyun formatında fiziksel aktiviteyle tanışma şeklindedir.

24-36 Aktif Muzipo Ebeveynli Oyun Grubu: Haftada 2 ya da haftada 3 gün 2 saat şeklinde uygulamalarımız bulunmaktadır. Bunun da 1 saati oyun atölyesi 1 saati hareket atölyesi şeklindedir.

3-5 Yaş Hareketli Muzipo Grubu: Haftada 2 yada 3 gün 2 saat şeklinde, 1 saat oyun 1 saat hareket etkinlikleri yapılmaktadır. Ebeveynlerimiz isterlerse haftada 5 gün ya da 3 gün 4 saat şeklinde hizmet alabiliyorlar.

5-7 Yaş Esnek Muzipo Programı: Temel jimnastik, denge koordinasyonu, spor branşlarına ön hazırlık çalışmaları yapılmaktadır. Haftada 2 gün 1 saat şeklinde.

7-9 Yaş Sportif Muzipo: Esneklik, denge, koordinasyon, spor branşlarına deneyimleme aktiviteleridir bu gruptaki aktivitelerimiz. Voleybol, hentbol, basketbol temel hareketleri öğreniliyor. Çocuk farklı branşlarda kendisini deneyimlemiş oluyor.

9-12 Sporcu Muzipo: Çocuğumuz hangi branşı seçtiyse o branş üzerinde yoğunlaşılıyor.

ÇOCUKLARDA YAŞ SINIRLAMASI VAR MIDIR? MEKANINIZ DAHA ÇOK HANGİ YAŞ GURUPLARINA HİTAP EDİYOR?

Spor ve oyun atölyelerimiz 18 aydan 12 yaşa kadar her yaş grubuna hitap ediyor. Çocuklar atölyelere 30 aya kadar ebeveyn ile beraber, 30 aydan sonra ebeveynsiz katılabiliyor. 

ANNELERİN ÇOCUKLARINI BIRAKIP GİDEBİLECEĞİ BİR ORTAM VAR MIDIR? YOKSA SADECE EBEVEYNLİ Mİ?

30 aydan büyük çocukların aileleri çocuklarını bırakıp gidebilir.

ÇOCUKLARA YÖNELİK SAATLİK ATÖLYELER DÜZENLİYOR MUSUNUZ? DÜZENLEYECEK MİSİNİZ?

2 tip atölyemiz var. Hareket atölyeleri ve oyun atölyeleri.

Yaz için ayrı bir program düzenlemeyi planlıyoruz. 3 yaş üstü çocukları kaydedeceğimiz bir programımız olacak. İçinde hem merkezimizde yapacağımız aktiviteler olacak, hem de haftada 3 gün yüzme dersleri için, 1 gün de çeşitli faaliyetler için başka merkezlere gideceğiz. Bu faaliyetler içinde doğa yürüyüşleri, piknikler, müze gezileri olacak. Bu programa çocuklar ister bir günlük, ister 1 haftalık, ister 1 aylık katılabilir. ANNELERE VE ÇOCUKLARA YÖNELİK ÇEŞİTLİ SEMİNERLER OLUYOR MU, PLANINIZDA VAR MI?

Evet, yakın zamanda uyku semineri düzenledik. Psikologlarla, diyetisyenlerle ve uzmanlarla anne çocuk seminerlerimiz devam edecek. AKTİVİTELER EN AZ VE EN ÇOK KAÇ SAAT SÜREBİLİYOR?

Aktivitelerimizin süresi en az 1 saat ile en çok 4 saat arası değişiyor. 

MUZİPO KİDS MERSİN’DE ÇOCUKLARLA İLGİLENEN EĞİTİCİ, ABLA VAR MIDIR?

2 tam zamanlı beden eğitimi ve çocuk gelişimi öğretmeni, 2 part-time öğretmenimiz mevcut, aynı zamanda kafe kısmında çalışan görevlilerimiz var.

ÖZELLİKLE ANAOKULLARI GRUPLAR HALİNDE GELEBİLİR Mİ? BURAYA ÖĞRENCİLERİNİ GETİRMEK İSTEYEN ÖĞRETMENLER NASIL BİR YOL İZLEMELİLER?

Anaokulları ile beraber hareket atölyeleri veya saatlik aktiviteler, doğumgünü ve kahvaltı organizasyonları düzenlemekteyiz.

SERVİSİ SİZ SAĞLIYOR MUSUNUZ?

Şuan servis sağlamıyoruz, ama yaz okulunda sağlayacağız. Anaokullarına da ihtiyaç dahilinde sağlanabilir.

EKSTRA ORGANİZASYONLAR OLUYOR MU VE KAÇ KİŞİLİK ORGANİZASYONLAR YAPILABİLİR?

Doğum günü organizasyonları yapıyoruz. Konseptimiz hareket ve çocuk. Eğlenceli, müzikli, mini survivor şeklinde ve eğitmen eşliğinde oyunlarımız oluyor. Ayrıca kahvaltı organizasyonları da yapıyoruz. Çocuklar istek dahilinde atölyeden ve park alanlarımızdan yararlanabiliyorlar.

EBEVEYNLER NEDEN MUZİPO KİDS MERSİN’E GELMELİLER?

  • Hem kendilerinin hem de çocuklarının mutluluğu için
  • Kendilerinin rahat etmesi için
  • Zamanlarını hem verimli hem keyifli geçirebilmeleri için
  • Kendilerine zaman ayırabilmeleri için

MUZİPO KİDS MERSİN HANGİ GÜN VE SAATLERDE HİZMET VERMEKTEDİR?

Her gün

Muzipo kısmı: 09.00-18.00

Kafe: 09.00-21.00

Pazar günleri dersimiz yoktur. Ancak saatlik aktivite olarak atölye çalışmaları yapabilmekteyiz.

FİYATLANDIRMA SİSTEMİNİZ NASIL ACABA? İKİNCİ ÇOCUK İÇİN İNDİRİM UYGULANIYOR MU?

Kardeşlere %20 indirim uyguluyoruz. Ücretsiz deneme dersimiz var, bu derste kayıt olan herkese % 10 indirim var. Erken kayıt avantajları var. 23 Nisan, Dünya Çocuk Günü vs. özel günlerde indirimlerimiz ve Muzipo kids in anlaşmalarına göre belirli kuruluş çalışanlarına özel indirimlerimiz oluyor.

KAFE BÖLÜMÜNÜZ VAR MI? NASIL FAYDALANABİLİYORUZ?

Kafe bölümümüz herkese açık. Bu bölümden faydalanmak için üye olmaya gerek yoktur. Soft play ve oyun parkımız vardır. Oyun parkımız ücretsizdir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Eğriçam Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Marina Karşısı Eski Lema Kültür Yeri

Tel: 0530 762 80 90

İnstagram: https://www.instagram.com/muzipokidsmersin/

Facebook: https://www.facebook.com/muzipokidsmersin/

GÖRSELLER

 

Annerehberi Mersin Editörü

Tuğba Bademci Kaydet

Yorum yap