LİMON OYUN EVİ VE KAFE

DİKKAT!!! LİMON OYUN EVİ KAFE, 2019 TEMMUZ AYINDA GEÇİCİ OLARAK HİZMETİNE ARA VERMİŞTİR YENİ YERİNDE HİZMETE GEÇTİĞİNDE BİLGİ VERİLECEKTİR.  

Yazar Oğuz Saygın “Negatif Limanlardan Pozitif Sulara” adlı kitabında “Bir düşünün hayal edipte gerçekleştirmediğiniz bir şey var mı?” diye sorar okuyucularına. Evet bu sorunun cevabını bende çok düşündüm kendi küçük dünyamda, bugün sizleri de bu sorunun cevabını düşünmeye davet ediyorum. İnsan inandıktan ve o hayalin peşinden tüm benliğiyle koştuktan sonra, hayal geliyor ve bir gün sizin kapınızı çalıyor. İşte böyle bir hikaye okuyacaksınız bugün. Annelere bilgi ulaştırmaya başladığımdan bugüne en çok merak edilen konu Adana’da oyun evleriydi. Çocuğunuz kreş ve anaokulu döneminde değilse veya göndermiyorsanız, sosyalleşmesi için üç beş arkadaşınızla haydi gidelim bir yerlere çocuklar enerjilerini atsınlar diyorsanız burası tam size göre. Çocuğunuz 1-8 yaş aralığında ise ailecek, esinizle, dostunuzla hem beraber keyifli vakit geçirebileceğiniz hem de çocuklarınızla ayni yerde olup onlarında sizin de özgür hareket edebileceği bir mekan olan Limon Oyun Evine bekliyorlar sizleri. Kimler mi bekliyor?  Limon Oyun Evi’nde sizi bekleyenler sevimli Yiğit Ailesi. Keyifli Röportajları için Pelin Yiğit, Fırat Yiğit ve bence Limon’un asıl kurucusu minik beyefendi Ali Fırat Yiğit’e teşekkür ediyorum.  Keyifli okumalar.

BİZE BİRAZ KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Öncelikle oyun evi açmaya nasıl karar verdiğimizden bahsetmek istiyorum. Mersinde 12. katta bir apartman dairesinde otururken 2,5 yaşındaki oğlum salonda oynarken sehpaya çarptı ve düştü. Ufak bir kaza olmasına rağmen bu durum bizi çok düşündürdü. Eşimle birlikte çocukların gelişimi gereği enerjilerini atacağı rahatça koşup oynayabileceği doğa ile içiçe bir alan neden yok diye düşündük. Çocuklar doğa ile iç içe büyümeli çocuklar dört duvar arasında büyümemeli. Tablet ve bilgisayar oyunları ile en güzel dönemlerini evde geçirmemeli. Öyle bir mekan olmalı ki anneler keyifle çayını kahvesini içerken çocuklarında enerjilerini atabileceği gerekirse ufak tefek tamiratlar yapabileceği kaliteli vakit geçirebileceği bir yer olmalı. Eşimin de parti süslemeleri, organizasyonlar gibi konular ilgisini çekiyordu. Bütün bunlardan yola çıkarak eşimin de yeteneğini kullanıp destekleyebileceğimiz bir ortam oluşturalım istedik. Bahçeli bir ortam olmalı ve orada toprak üstünde oynayabilmeli çocuklra diye düşünürken eşimle kurduğumuz hayallerimizi hayata geçirebileceğimiz bir mekan çıktı karşımıza Adana’da. Burası bizim için bir fırsattı ve biz bu fırsatı kaçırmamak adına Mersin’den evimizi buraya taşıdık ve Adanalı ailelere çok güzel imkanlar sunmaya başladık.  Böylelikle başta benim çocuğum olmak üzere diğer çocukların mutluğu bize heyecan katmaya başladı.

AÇIK VE KAPALI OYUN ALANLARI MEVCUT MUDUR?

Hem açık hem kapalı alanımız mevcuttur ama yakın zamanda açık alanda bir kış bahçesi oluşturma planımız var.

ÇOCUKLARDA YAŞ SINIRLAMASI VAR MIDIR? MEKANINIZ DAHA ÇOK HANGİ YAŞ GURUPLARINA HİTAP EDİYOR?

Kapalı alanda 2-6 yaş arası çocukların oynayabileceği oyuncak ve oyun alanı mevcuttur. Büyük yaş gurupları da bahçede oynayabilirler.

Toplu organizasyonlarda yaş sınırlaması yoktur.

ANNELERİN ÇOCUKLARINI BIRAKIP GİDEBİLECEĞİ BİR ORTAM VAR MIDIR? YOKSA SADECE EBEVEYNLİ Mİ?

Ebeveynin olmadığı bir etkinliğimiz yoktur. Annelerin dahil olabileceği her türlü etkinliği yapıyoruz.

ÇOCUKLARA SANAT ATÖLYELERİ DÜZENLİYOR MUSUNUZ?

Talep olduğu taktirde alanımız oldukça müsait.

ANNELERE VE ÇOCUKLARA YÖNELİK ÇEŞİTLİ SEMİNERLER OLUYOR MU?

Annelere ve çocuklara uzmanlar eşliğinde etkinlimiz ve sunumlarımız oluyor.

AKTİVİTELER EN AZ VE EN ÇOK KAÇ SAAT SÜRÜYOR?

Özel organizasyonlar dışında, çocuğuyla kafemizden faydalanan misafirlerimize saat sınırlaması yoktur isteyen isteği kadar vakit geçirebilir.

OYUN EVİNDE ÇOCUKLARLA İLGİLENEN OYUN ABLALARI VAR MIDIR?

Evet oyun ablaları mevcuttur. Yani anneler arkadaşları ile keyifli sohbet ederken çocuklarımız oyun alanında yalnız değil.

EKSTRA ORGANİZASYONLAR OLUYORMU VE KAÇ KİŞİLİK ORGANİZASYONLAR YAPILIYOR?

Konseptli konseptsiz doğum günleri organize ediyoruz. Mekanımız uygun olduğundan dolayı nişan, sünnet ve okul mezuniyet partileri yapılabiliyor. Kafemizde kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği mevcuttur. Kadınlara özel gün organize edebiliyoruz.

DİĞER OYUN EVLERİNDEN EN ÖNEMLİ FARKINIZ NEDİR VE NEDEN LİMON OYUN EVİNİ TERCİH ETMELİLER?

Kapalı alan olarak yeterince alanımız mevcuttur ama bizi esas özel kılan açık alanımız doğa ile iç içe oluşu. Nezih bir ortamda eşsiz doğa manzarası eşliğinde çocukların bol oksijenli bir alanda oyun oynaması için her türlü imkan mevcuttur. Çocuklarımız burada koşarak, zıplayarak açık alan parkımızda da enerjisini atarak keyifli vakit geçirerektir. Evde kanepe üzerinden atlayan çocukların limon oyun evi ile tanışma vaktidir.

LİMON OYUN EVİ HANGİ SAAT ARALIĞINDA AKTİFTİR?

Hafta içi: 10:00 - 19:00

Hafta sonu: 9:30 - 20:00

FİYATLANDIRMA SİSTEMİNİZ NASIL ACEBA? İKİNCİ ÇOCUK İÇİN İNDİRİM UYGULANIYOR MU?

Her çocuk için ücret alınmaktadır, zaman sınırlaması yoktur. Ebeveynler de kafe ürünlerinden faydalandığı takdirde ekstra ücret öderler.  İkinci çocuk için indirim mevcuttur.

SAĞLIK  VE HİJYEN KONUSUNDA NE SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Biz oğlumda dahil olmak üzere, oyun evinde vakit geçiren diğer çocuklara, sağlıklı olmayan hiçbir besini kafemizde bulundurmuyoruz. Bizim için sağlık ve hijyen her şeyden önce gelir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Karslılar Mh.82125 Sk.No 3

Tel: 0 (544) 806 0401

İnstagram: https://www.instagram.com/limonoyunevi/

Facebook: https://www.facebook.com/Limonoyunevi/

  GÖRSELLER    

Yorum yap