DOĞA

Kucağımda büyüyen küçük bir yüreksin sen zamanla nasıl kocaman sevgi dolu bir yüreğe dönüştüğünü gördüğüm. Nazlısın, olmalısın, çünkü teksin biriciksin eşin yok ki dünyada senin. Ağladığında gözyaşı göremesen de gözlerimde, içimin kan ağladığı, sen gülünce, "tamam bundan başka mutluluk"  yok dediğimsin.

♥ Mutluluk olmalı bütün çocukların adı, hayatı, hep gülmeli, sen de gülmelisin can parçam.♥ Kararlılığınla, müzik tutkunla, çalışkanlığınla, iyi kalpliliğinle ve daha şu an sayamadığım birçok özelliğinle ailemizin güzel kızısın sen... Seninle yaptığım her şeyden o kadar çok keyif alıyorum ki, kardeşin ve seninle yeniden çocuk oldum ben, ruhum oyuna doydu, doymaya devam ediyor artarak. Bol bol anı biriktirelim seninle olur mu tatlı kızım, oynayalım, okuyalım, gezelim, alalım, yapalım birlikte, anı yaşayalım içimizdeki saf, karşılıksız sevgiyle.

♥Şanslı annenin kızı olurmuş ilk, annem öyle söylerdi. İşte benim şansım da sensin, ilkimsin, evimizdeki neşesin, iyi ki doğdun doğal güzelliğim. 11 yıl önce bugün renklendi dünyamız gelişinle, itiraf ediyorum bu kadar renkli olacağın aklımıza gelmemişti :) . İyi ki geldin kız, çok ama her şeyden çok seviyoruz seni.

Aşağıdaki satırları bir Dünya Kız Çocukları Günü’ nde yazmışım, buraya da eklemek istedim, çünkü öyle güzel anlatmışım ki seni.

KIZIMA

Can kızsın sen,

Dünya tatlısı,

Ailemizin akıllısı,

Yerinde duramazı,

Her şeyden çabuk sıkılanı,

Görev ise, bitene kadar bırakmayanı,

Kitap okuyanı,

Ödevini aksatmayanı,

Evimizin nazlısı,

En ufak şeye ağlayanı,

İyiki varsın hayatımızın Doğa’sı

 

Manolya Gümüşay

Eğitim Koçu

Yazar Hakkında

/images/manolya-1.png

Manolya GÜMÜŞAY

Eğitim Koçu

annerehberi.com.tr yazarı

Yazarın tüm makaleleri

Yorum yap