ABC GÃœZEL SANATLAR

Projelerin beynimde açtığı yolda koÅŸtuÄŸu bir sırada projelerden birini durdurdum ve elim telefona gitti. Çok sevdiÄŸim ve deÄŸer verdiÄŸim resim öÄŸretmenimi aradım. Hocam nasılsınız diye bile sormadan (!) projelerin koÅŸtuÄŸunu ve onlara enerji vermek için kendileriyle görüÅŸmem gerektiÄŸini söyledim.  Hemen bir kahve içmek için yanına uÄŸradım. Evet uÄŸradığım yer ABC Sanat Merkezi’ydi. Sorumlu müdür Açelya Hanımla da tanıştım. Kendilerine projemden bahsettim “iÅŸte Adana’nın bunlara ihtiyacı var, seni tebrik ediyoruz” dediler. Birlikte merkezi gezdikten o sanat kokusunu içime çektikten sonra, röportajımızı tamamladık. Merkezde çocuklar ve ebeveynler için neler yapabiliriz onları konuÅŸtuk. Åžimdi sizleri keyifli ve bir o kadarda bilgi dolu yazımızla baÅŸbaÅŸa bırakıyorum. Takipte kalın herÅŸey çok güzel olacak demeden de yapamıyorum.

 ABC GÜZEL SANATLAR'DAN BAHSEDER MÄ°SÄ°NÄ°Z?  

Merkezimiz 2014 yılında açıldı. 2 yaÅŸtan itibaren yaÅŸ sınırı olmaksızın Adana’da çok geniÅŸ bir kitleye hizmet veren bir merkez olarak tasarlandı. Merkezimizi bir hobi merkezi olarak düÅŸünebilirsiniz. Kursiyer ve ziyaretçilerimizden merkezimizle ilgili “hijyenik olması”, “ferah olması”, “pozitif bir atmosfer yaydığı” ve “konusunda uzman öÄŸretmenlerin olduÄŸu” ÅŸeklinde yorumlar gelmektedir. Merkezimizle ilgili bu kadar olumlu görüÅŸ olunca tavsiye üzerine gelen çok fazla kursiyerimiz bulunmaktadır.

MERKEZÄ°NÄ°ZDE HANGÄ° SANAT DALLARI VAR?

Sanatın birçok dalında uzman eÄŸitmenlerimizle hizmet vermekteyiz. Dilerseniz bütün dalları detaylı bir ÅŸekilde ele alalım.

MÜZÄ°K

Bütün enstrümanların dersleri verilmektedir. Bateri, piyano, keman, gitar, baÄŸlama, ney, yan flüt vs. kursiyerilerimizin talebine göre kurslar açılmaktadır. Enstrümanlarda gitarda gurup dersi yapılabilirken, diÄŸerleri ise özel ders ÅŸeklinde uygulanmaktadır. Enstrüman için en küçük yaÅŸ 4,5 yaÅŸtır. Merkezimizde uygulama ÅŸu ÅŸekilde oluyor, müzik bölümüne öÄŸrenci geliyor, öÄŸretmenimiz 10-15 dakikalık bir çalışma yapıyor, yeterli gördüÄŸünde ise derse kayıt yapılabiliyor. Enstrüman dersleri tam 1 saat sürmektedir.

Ä°NGÄ°LÄ°ZCE

Ä°ngilizce derslerimiz gurup ve özel ders ÅŸeklinde yapılabiliyor. Gurup derslerinde en fazla 6 kiÅŸi alabiliyoruz. Merkezimizde 1 derslik deneme dersine katılabiliyorsunuz. Daha sonra devam etmek isterseniz devam edebiliyorsunuz. Yabancı ve Türk öÄŸretmenlerimizle kursiyerlerin isteÄŸine göre speaking (konuÅŸma pratik), grammer (dil bilgisi) dersleri yapılabiliyor. Ä°ngilizce derslerimiz haftada 2 gün, her ders 40 dakika olacak ÅŸekilde ayarlanmıştır. Küçük yaÅŸ gurupları için, oyunlar, ÅŸarkılar eÅŸliÄŸinde doÄŸal bir ortamda yabancı dil eÄŸitimi verilmektedir.  Ä°ngilizceyi çocuklar sıkılmadan eÄŸlenerek öÄŸreniyorlar.

 2-4 yaÅŸ gurubu çocuklar yabancı öÄŸretmen eÅŸliÄŸinde ebeveynleriyle birlikle oyunlarla, ÅŸarkılarla ingilizce öÄŸrenebiliyorlar. Daha verimli geçmesi açısından bu etkinlikleri en fazla 5 çocuk 5 ebeveyn ÅŸeklinde yapıyoruz.

BALE

Bale derslerimiz 10 kiÅŸilik guruplar ÅŸeklinde yapılmaktadır. Ders haftada 2 gün, 1 saat ayda 8 saat ÅŸeklinde uygulanmaktadır.

CÄ°MNASTÄ°K

Jimnastik derslerimiz 10 kiÅŸilik guruplar ÅŸeklinde, haftada 2 gün, 1 saat,  ayda 8 saat ÅŸeklinde uygulanmaktadır.

RESÄ°M

Resim derslerimiz yetiÅŸkinler için hafta içi ve haftasonu gurupları var. Çocuklar için ise haftasonu guruplarımız bulunmaktadır. Resim çocuklar için haftada 1 gün 3 saat, yetiÅŸkinler için hafta içi 6 saat.

Resim dersleri için kursiyerlerimiz kendi malzemelerini alıyor, ilgi, bilgi, sevgi, saygı, sosyalleÅŸme ve tabloyla da kursumuzu tamamlayabiliyorlar.

Yetenek herkeste var, ancak uygun ÅŸartlarda yetenek ortaya çıkar.

SATRANÇ

Satranç derslerimiz özel ya da en fazla 4 kiÅŸilik guruplarla 1 saat ÅŸeklinde uygulanmaktadır.

Bütün branÅŸ derslerimizde guruptaki öÄŸrenci sayıları az olarak planlandığından, öÄŸretmenlerimizin birebir tüm çocuklarla ilgilenme ÅŸansları bulunmaktadır.

Ä°KÄ°NCÄ° ÇOCUK Ä°ÇÄ°N Ä°NDÄ°RÄ°M UYGULUYOR MUSUNUZ?

Ä°kinci çocuk veya ikinci branÅŸ için % 10’luk bir indirim uygulamaktayız.

GÜVENLÄ°K VAR MI?

Merkezimizde güvenlik kameraları bulunmaktadır. Ders iÅŸlerken sınıfları izleme imkanıda var aynı zamanda.

ÇALIÅžMA SAATLERÄ° NEDÄ°R?

Haftanın her günü 9:00- 20:00

MERKEZÄ°NÄ°ZÄ° DÄ°ÄžER MERKEZLERDEN AYRIRAN EN ÖNEMLÄ° ÖZELLİĞİ NEDÄ°R?

Merkezimizde 2-6 yaÅŸ gurubu çocuklu aileler için çocuk oyun alnı ve oyuncaklarımız bulunmaktadır. Kursiyerlerimiz çocuklarıyla birlikte gelip, kendisi ders alırken çocuÄŸu orada zaman geçirebilmektedir.  Merkezimiz 2 yaÅŸ ve üzeri yaÅŸa hitap ettiÄŸi ve birden fazla alan olduÄŸundan çok tercih edilmektedir. Çocuklarımızı kurslara taşıyoruz, bırakıyor alıyoruz. Merkezimizde yaÅŸ sınırı olmadığından ebeveynler  çocuklarla birlikte aynı anda farklı kurslardan faydalanabiliyorlar. ÖrneÄŸin çocuÄŸunuz Ä°ngilizce öÄŸrenirken siz enstrüman çalın veya resim yapın.

YAZ AYLARINDA HÄ°ZMET VERÄ°YOR MUSUNUZ?

Evet yaz aylarında hizmet vermekteyiz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Turgut özal bulvarı huzurevleri mah. 37237 sokak. Aydın sitesi zemin kat

Tel: 0 (322) 239 0908, 0 (533) 728 5433

Facebook: https://www.facebook.com/kindermusikadana/?pnref=story

Ä°nstagram: https://www.instagram.com/abcguzelsanatlar/

  GÖRSELLER    

Yorum yap