PİANO PİANO SANAT MERKEZİ

Annerehberinet’in bana kazandırdığı en önemli şey; bu birbirinden değerli eğitime gönül veren eğitimcilerle tanışmak oluyor. Daha fazlasına gerek var mı? Tanışıyorum, hatta artık konuya, birbirimize burada neler yapabiliriz sorularını sorarak başlıyoruz. Piano Piano Sanat Merkezi de kafasındaki projelerle açtı kapısını bana. Eğitime gönül verenlerle işbirliğini ben çok sevdim, ya siz? Şimdi Piano Piano Sanat Merkezini yakından tanıyalım. Keyifli okumalar.

 BİZE PİANO PİANO SANAT MERKEZİNDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Müzik aslında hayatımızın her döneminde ve alanında benliğimizi saran, onsuz yaşayamayacağımız bir araçtır. Müzik hayatımızın bir parçası gibi yaşadığımız evde, iş yerinde, arabada, okulda, tv izlerken, radyo dinlerken, yolculukta, kısacası her anımızda yer alan bir olgudur. Müzik duyguların yanında düşünce ve mantığı da içerir. İnsan mantığının gelişmesine ve düşüncesinin yüksek boyutlara ulaşmasını sağlar.

İşte tüm bu sebeplerden yola çıkarak; Bireyin, müzikle bütünleşerek sosyal ve kültürel olarak kendisini rahatça ifade edebilmesini amaçlayan kurumumuz, “Parmağındaki sihirle geleceğine dokun” sloganıyla, sanatı hayatının bir parçası olarak hisseden herkese 23 Ekim 2016 tarihi itibariyle kapılarını açmıştır.

PİANO PİANO SANAT MERKEZİNDE HANGİ SANAT DALLARI VAR?

Kurumumuzda;

Piyano: Haftada bir ders saati(50dk) veya küçük yaş gruplarında (30 dk)

Keman: Haftada bir ders saati(50dk) veya küçük yaş gruplarında (30 dk)

Gitar: Haftada bir ders saati(50dk) veya küçük yaş gruplarında (30 dk)

Klarnet: Haftada bir ders saati(50dk) veya küçük yaş gruplarında (30 dk)

Viyolonsel: Haftada bir ders saati(50dk) veya küçük yaş gruplarında (30 dk)

Bağlama: Haftada bir ders saati(50dk) veya küçük yaş gruplarında (30 dk)

Bateri ve daha bir çok alanda uygulama eğitimi verilmekte, University Of West London College Of Music Examination sertifika programına, güney bölge temsilcisi, Adana Müzik Merkezi ile işbirliğinde öğrenci hazırlanmaktadır.

Müzik eğitimine bireyde önce ritim duygusunun gelişimini göz önünde bulundurarak 3 yaş itibariyle Orff çalgıları ile başlanabilir. Sonrasında ise müzik yapabilmek ve bir çalgı çalabilmek için herhangi bir yaş sınırı bulunmamalıdır. Genel olarak 6 yaş itibariyle keman, piyano, gitar vb çalgılarda bireysel uygulama gerçekleştirmekteyiz.  Ayrıca kurumumuzda gitar, piyano, keman, flüt, viyola, viyolonsel, klarnet, bağlama ve müzik aksesuarları satışı yapılmaktadır.

 PİANO PİANO SANAT MERKEZİNDE İKİNCİ ÇOCUK İNDİRİMİ UYGULUYOR MUSUNUZ?

 Kardeş indirimi, peşin ödeme indirimi gibi indirim seçenekleri mevcuttur.

GÜVENLİK VAR MI?

Piano Piano Sanat Merkezi bulunduğu konum itibari ile hem ulaşılması kolay hemde site içinde ve kurum içinde güvenlik kameraları ile 24 saat güvenlik kaydı alınmaktadır.

ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

Çalışma saatlerimiz 12:00 ile 20:00 arsındaki zaman dilimini kapsamaktadır.

PİANO PİANO SANAT MERKEZİNİ DİĞER MERKEZLERDEN AYIRAN EN ÖNEMLİ ÖZELLİK NEDİR?

Alanında donanımlı kadrosuyla huzurlu ve samimi bir ortamda hizmet veren kurumumuz, Adana’da farklı konseptiyle bekleme salonu, okuma bölümü, satış ve uygulama alanları, geniş ve ferah odalarıyla her yaştan müzikseverin taleplerini karşılamakta ve beğenisini kazanmaktadır.

YAZ AYLARINDA HİZMET VERİYOR MUSUNUZ?

Yaz aylarında da kampanya yapıyoruz. Kampanyalı fiyatlarla haftalık ders saatlerini de artırarak bizi tercih eden her sanat severe dilediği uygulamalı çalgı eğitimini sunuyoruz.

Bu değerli sohbet için teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Adres: Turgut Özal Bulvarı (Ruh Sağlığı Hastanesi karşısı) Belediye Evleri Mah. Altınok Apt. Asma Kat No:10

Tel: 0 322 606 40 62,  0 505 570 18 14

Facebook: https://www.facebook.com/Piano-Piano-Sanat-Merkezi-331941730482594/

İnstagram: https://www.instagram.com/pianopianosanat/

 GÖRSELLER

Yorum yap