OKUL ETKÄ°NLÄ°KLERÄ°

AÇELYA ANAOKULU ETKÄ°NLİĞİ

“GeleceÄŸimize okul öncesi eÄŸitimle sahip çıkalım” adlı sosyal sorumluluk projemiz kapsamında EÄŸitim Gönüllüsü Açelya Anaokulu ile bir araya gelerek, soÄŸuk kış gününde içinizi ısıtacak bir etkinlik düzenlemek istedik. Hafta sonu ne yapsam da çocuÄŸumla keyifli bir gün geçirsem diyorsanız eÄŸer ÜCRETSÄ°Z etkinliÄŸimizi kaçırmayın.

* 3-6 yaÅŸ arası çocuklu katılım olacaktır.

* Etkinlikler Orf, Müzik, Drama, Oyun, Kağıt Kesme Ve Boyama, Sanat, Türkçe Dil EtkinliÄŸi, Kitap Okuma

* Etkinlikler sınıflarda yapılacaktır.

*Katılım sınırlıdır acele edin.

*Etkinlikler yaÅŸ gurupları ve katılım sayısına göre planlanacaktır.

*Çocuklarımızla, eÄŸitimini alanında tamamlamış uzman öÄŸretmenlerimiz ilgilenirken, siz deÄŸerli ebeveynler de Ä°deal Danışmanlık ve Kariyer GeliÅŸim Merkezi’nden Psikolog/Aile Danışmanlığı Uzmanı Nihal Özyedek ile “Aile içi iletiÅŸimde, uygun tutum ve davranışlar” konulu keyifli bir sohbet gerçekleÅŸtirecek çocuÄŸunuzla iletiÅŸiminiz hakkındaki tüm sorularınıza cevap bulabileceksiniz.

*Pasta ve içecek ikramı olacaktır.

Katılmak için yapmanız gerekenler instagramdan @annerehberinet i takibe alarak DM’ye kendi adınız soyadınız, çocuÄŸunuzun adı soyadı, çocuÄŸunuzun doÄŸum tarihini ve ulaÅŸabileceÄŸimiz cep telefonu numarasını bırakmanız yeterli.

HEYECANLA BEKLÄ°YORUZ.

ETKÄ°NLİĞİMÄ°Z BAÅžARILI BÄ°R EKÄ°LDE GERÇEKLEÅžTÄ°RÄ°LMÄ°ÅžTÄ°R. Ä°LGÄ° VE DESTEĞİNÄ°Z Ä°ÇÄ°N TEÅžEKKÜR EDERÄ°M.

01 KÄ°DS ANAOKULU ETKÄ°NLÄ°KLERÄ°

“GeleceÄŸimize okul öncesi eÄŸitimle sahip çıkalım” adlı okul öncesi eÄŸitimin önemine dair farkındalık yaratmaya çalıştığımız projemiz kapsamında 2. etkinliÄŸimizin ev sahibi 01 Kids KreÅŸ ve Gündüz Bakımevi.

EtkinliÄŸimizde ilk yarım saat anne-bebek dansı, sonraki yarım saat ise anadili etkinliÄŸi ve el sanatları çalışması yapılacaktır.

Etkinliğimize katılım şartları:

Etkinliğimize 12-24 ay arasında olan 15 bebek ve annesi katılabilecektir.

Bu nedenle ilk yorum yapan 15 kiÅŸi katılabilecek, diÄŸerleri yedek olacaktır. Yedek katılımcılarımızın faydalanması açısından lütfen katılamama durumunuzda etkinlikten 1 gün önceye kadar mutlaka DM’ den bilgi veriniz.

ÜCRETSÄ°Z etkinliÄŸimize katılmak için; görselimizi beÄŸenmeniz, görselin altına bebeÄŸinizin adı ile birlikte kaç aylık olduÄŸunu belirterek yorum yapmanız ve yorumla beraber etkinlikten haberdar olmasını istediÄŸiniz 5 arkadaşınızı etiketlemeniz yeterlidir.

Yer: 01 Kids kreÅŸ ve Gündüz Bakımevi, Güzelyalı Mah. 81064 Sk. No:3 Çukurova – ADANA. Tel: 0 (322) 232 10 18

“GeleceÄŸimize okul öncesi eÄŸitimle sahip çıkalım” adlı okul öncesi eÄŸitimin önemine dair farkındalık yaratmaya çalıştığımız projemiz kapsamında 3. etkinliÄŸimizin ev sahibi 01 Kids KreÅŸ ve Gündüz Bakımı @adanakids

EtkinliÄŸimizde ilk yarım saat anne-bebek dansı, sonraki yarım saat ise anadili etkinliÄŸi ve el sanatları çalışması yapılacaktır.

Etkinliğimize katılım şartları:

EtkinliÄŸimize 24-36 ay arasında olan 15 bebek ve annesi katılabilecektir. Kontenjan sınırlıdır. Bu nedenle ilk yorum yapan 15 kiÅŸi katılabilecek, diÄŸer baÅŸvuranlar yedek olacaktır. Yedek katılımcılarımızın faydalanması açısından lütfen katılamama durumunuzda etkinlikten 1 gün önceye kadar mutlaka DM’ den bilgi veriniz. Lütfen duyurudaki tarih ve saatte müsaitlik durumunuzu kontrol ederek baÅŸvuru yapınız.

ÜCRETSÄ°Z etkinliÄŸimize katılmak için; görselimizi beÄŸenmeniz, görselin altına bebeÄŸinizin adı ile birlikte kaç aylık olduÄŸunu belirterek yorum yapmanız ve yorumla beraber bu ve diÄŸer etkinliklerimizden haberdar olmasını istediÄŸiniz 5 arkadaşınızı etiketlemeniz yeterlidir.

Katılacak takipçilerimiz yine buradan yorumla bilgilendirilecektir.

Adres: 01 Kids kreÅŸ ve Gündüz Bakımevi, Güzelyalı Mah. 81064 Sk. No:3 Çukurova – ADANA. Tel: 0 (322) 232 10 18

DEV ÇOCUK ANAOKULU ETKÄ°NLİĞİ

Dev çocuk Anaokulu'nda ÜCRETSÄ°Z olarak, 20 çocuÄŸumuzla

Yorum yap