MUZİPO KİDS

BİZE BİRAZ KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Biraz Muzipo Kids’in nereden nasıl çıktığı konusuna değinmek isterim izin verirseniz.

İki kız kardeş Aslı Olgun ve Bedriye Hülya sosyal sorumluluk projesi kapsamında B-Fit i kuruyorlar.  Hem kadınları iş yaşamına kazandırmak hemde kadınlara hareketli, sporla iç içe bir yaşam kazandırmak için B-Fit kuruluyor. Anneler B-fit’teyken çocukları bırakabileceği güvenilir bir yer olması gerekliliği Muzipo Kids fikrini çıkarıyor. İlk 1 yıl deneme aşamasında gördükleri ilgiden sonra Franchise şeklinde çalışmalara devam ediliyor. Muzipo Kids 6 yıllık bir Merkez. Türkiye Genelinde 32 şubeden Adana 30. Şube olarak hizmet vermeye başladı.

Atölye ve fiziksel aktivitelerimiz Bilgi Üniversitesi Çocuk Çalışmaları Bölümü ve Marmara Üniversitesi Doç Dr. Mehmet İnan rehberliğinde yazılıyor.

18-24 Mini Muzipo, Ebeveynli Oyun Gurubu: 18-24 ay ebeveynli aktivite grubu, haftada 2 gün 1 saat şeklinde uygulanıyor. 30 dakikası oyun atölyesinde, 30 dakikası da oyun formatında fiziksel aktiviteyle tanışma şeklindedir.

24-36 Aktif Muzipo Ebeveynli Oyun Grubu: Haftada 2 ya da haftada 3 gün 2 saat şeklinde uygulamalarımız bulunmaktadır. Bunun da 1 saati oyun atölyesi 1 saati hareket atölyesi şeklindedir.

3-5 Yaş Hareketli Muzipo Grubu: Haftada 2 yada 3 gün 2 saat şeklinde, 1 saat oyun 1 saat hareket etkinlikleri yapılmaktadır. Ebeveynlerimiz isterlerse haftada 5 gün ya da 3 gün 4 saat şeklinde hizmet alabiliyorlar.

5-7 Yaş Esnek Muzipo Programı: Temel jimnastik, denge koordinasyonu, spor branşlarına ön hazırlık çalışmaları yapılmaktadır.  Haftada 2 gün 1 saat şeklinde.

7-9 Yaş Sportif Muzipo: Esneklik, denge, koordinasyon, spor branşlarına deneyimleme aktiviteleridir bu gruptaki akticvitelerimiz. Voleybol, hentbol, basketbol temel hareketleri öğreniliyor. Çocuk farklı branşlarda kendisini deneyimlemiş oluyor.

9-12 Sporcu Muzipo: Çocuğumuz hangi branşı seçtiyse o branş üzerinde yoğunlaşılıyor.

 

AÇIK VE KAPALI OYUN ALANLARI MEVCUT MUDUR?

Tüm alanlarımız kapalı etkinlik alanlarıdır.

 ANNELERİN ÇOCUKLARINI BIRAKIP GİDEBİLECEĞİ BİR ORTAM VAR MIDIR? YOKSA SADECE EBEVEYNLİ Mİ?

3 yaş ve üstü çocuklarımız belli bir ücret karşılığında saatlik bırakılabiliyor.

 ÇOCUKLARA SANAT ATÖLYELERİ DÜZENLİYOR MUSUNUZ?

Cumartesi öğleden sonra montessori duyu atölyeleri düzenliyoruz. Çiftlik temalı duyu atölyesi düzenledik, renkler temalı atölye düzenledik vb. çocuklar duyusal atölyelerde duyu organları kullanarak aslında keşfetmeyi öğreniyor.

ANNELERE VE ÇOCUKLARA YÖNELİK ÇEŞİTLİ SEMİNERLER OLUYOR MU?

İleriki dönemlerde seminerlerimiz olacak.

ÇOCUKLARLA İLGİLENEN EĞİTMENLERLE İLGİLİ BİLGİ VERİR MİSİNİZ?

 Hareket alnındaki eğitmenimiz beden eğitimi öğretmeni. Oyun alanındaki öğretmenimiz çocuk gelişimi mezunu. Çocuklarla önce hareket sonra oyun atölyesi şeklinde 2 öğretmenle aktivitelerimiz yürütülüyor.

EKSTRA ORGANİZASYONLAR OLUYORMU VE KAÇ KİŞİLİK ORGANİZASYONLAR YAPILIYOR?

Doğum günü organizasyonlarını cumartesi öğleden sonraları düzenleyebiliyoruz. Ebeveyn çok isterse Pazar günleri de doğum günü organizasyonu düzenleyebiliyoruz. Doğum günü partilerimiz 2 saat sürüyor. 1 saatinde çocuklar survivor parkurlar eşliğinde eğleniyor, yarışmalar düzenleniyor, müzikle eğleniyorlar. 1 saatte pasta kesimi şeklinde kutlamalar yapılabiliyor.

Parti paketlerimiz 15 çocuk, 20 ebeveyn için geçerli.

Parti Paketi-1: Doğum günü sahibi dışardan ikramların tamamını kendisi getiriyor. 2 öğretmen, mekan ve klasik mekan süslemesi, iyiki doğdun bannerı, davetiye, çay neskafe ikramı, çocuklar için meyve suyu ikramı, doğum gününde kullanılacak tabak bardak karşılanıyor Merkezimiz tarafından karşılanıyor.

Parti Paketi-2: Bu paketimiz çocuk menülü parti paketidir. Çocuklara yiyecek ikramı olarak hamburger patates ikramı yapılıyor.

Parti Paketi-3: Konsept doğum günü paketi, yiyecek, içecek ikramı Muzipo’ ya ait, hangi konsept isteniyorsa o konseptte mekan süslemeleri yapılmaktadır.

DİĞER BENZER FİRMALARDAN EN ÖNEMLİ FARKINIZ NEDİR VE NEDEN BURAYI TERCİH ETMELİLER?

TÜRKİYE NİN İLK ÇOCUK HAREKET ÜSTÜ OLMAMIZ, atölyelerimiz, programlarımız hem hareket hem de atölye programları birbirini destekleyen programlar. Müzikle, ritimle, dansla ve oyunla çocukların öğrenmesini amaçlıyor. Her kesime hitap eden gerek oyun gurupları gerekse saatlik atölyelerimizle makul fiyatlarla hizmet vermekteyiz. Yaş gurubu olaraksa 18 aydan 12 yaşa kadar her kesimden çocuğa hitap eden programların bulunduğu bir hareket üstü. Kurumsal franchise bir mekan olmasına rağmen, bölgenin istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda aktiviteler düzenleyebiliyoruz.

HANGİ SAAT ARALIĞINDA AKTİFTİR?

Hafta içi:  9:00- 18:00 saatleri arasında

Hafta sonu:  Pazar kapalı (doğum günü talebi olduğu takdirde açabiliyoruz), cumartesi günleri saat 9:00-18:00 saatleri arası hizmet veriyoruz.

FİYATLANDIRMA SİSTEMİNİZ NASIL ACEBA? İKİNCİ ÇOCUK İÇİN İNDİRİM UYGULANIYOR MU?

Kardeşler için %20 indirimimiz var. Deneme günü kayıt olanlara %10 inidrim uyguluyoruz. Kurumsal firmalarla anlaşmalarımız var. Mesela THY çalışanlarına % 20 indirim uygulanıyor. Örneğin Digitürk aboneleri, Mercedes benz çalışanlarına indirim uygulamalarımız mevcut.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Güzelyalı Mahallesi12-16, 81185. Sk, Başaranlar apt. zemin kat 17/a01170 Çukurova/Adana

Tel: 0 (530) 239 89 18

Web: http://www.muzipo.com/tr/adana-guzelyali

İnstagram: https://www.instagram.com/muzipokidsadanaguzelyali/

  GÖRSELLER

Yorum yap