ÇOCUKLU HAYAT

Hep okuyoruz okumayı öğrendiğimizden bu yana okuyoruz. Yaşımıza uygun olanı, merak ettiklerimizi, ilgilendiğimiz konuları, eğitimimiz için gerekli konuları. Peki hiç düşündük mü yazacakta ne çok şeyimiz olduğunu.

Bir ortama girdiğinizde ana tema çocuksa herkesin mutlaka söyleyecek sözü oluyor. Nasıl doluyuz aslında bilgiyle, çünkü; okuyoruz- öğreniyoruz, uyguluyoruz- öğreniyoruz, bazı uyguladıklarımız işe yarıyor bazıları yaramıyor, araştırıyoruz sürekli. Ebeveyn olarak farklı stratejiler geliştiriyoruz uygulamalarımızın sonucuna göre. Örneğin; kitap okuma alışkanlığı kazandırmaya çalışırken, diş fırçalatmaya çalışırken, ödev yaptırmak için, spor yaptırmak için vb. herkes farklı bir yöntem deniyor olabilir. Bazıları başarı ile sonuçlanırken bazı uygulamaların sonucu hüsran olabiliyor. Bu deneyimleri aktarabileceğimiz bir platform olabilir diye düşündük www.annerehberi.com.tr de. Çevremizde de yazmak isteyen, öğrendiklerini, yaşadıklarını paylaşmak isteyen ebeveynler olunca “ÇOCUKLU HAYAT” başlıklı bir bölüm açalım istedik.

Yazmakta okumak kadar zevkli inanın. Web sayfamızda yazan, annelik mesleği tecrübelerini paylaşan annelerin, ne kadar keyif aldığını, yazmanın onları ne kadar mutlu ettiğini görünce, bu aileyi genişletmek amacıyla “ÇOCUKLU HAYAT” başlığını oluşturduk.  Çocuklarıyla yaşadıkları hayatta bizlere yalnız olmadığımızı anlatacak “ÇOCUKLU HAYAT“ yazarı annelerimiz. Şimdiden keyifli okumalar.

Etiketler

Yorum yap