3 Dil 1 Kitap

Anne rehberi yeni farklı bir atölye ile sizlerle.

3 Dil Bir Kitap atölyesinde kitabımız yazarı Neşe Kınalı “Tiko Tavuk Mahallesine Taşınıyor” adlı kitabıyla bizlerle olacak. Bu atölyede yazarımız kitabımızı okuyacak ve onunla ilgili bir etkinlik yapacaktır. Etkinlikte aynı zamanda bir tilki ve bir tavuk yapacaklardır.

Sonra atölyenin ikinci bölümü olan Almanca etkinliğine geçeceğiz. Almanca öğretmeni kitapla ilgili bir şarkı ile bizlerle olacak ve çocuklarla söyleyecek.

İngilizce etkinliğinde ise çocuklar tavuk ile tilki İngilizce konuşmalarına şahit olacaklar.

Birinci etkinliğimiz dokunsal, ikinci etkinliğimiz işitsel ve üçüncü etkinliğimiz ise görseldir.

Çocuklarımız beden eğitimi öğretmeni Kıvanç Kızıloluk ile hareket atölyesinde motivasyon surat esneklik başladığı isi bitirerek bedenini doğru kullanmayı öğrenmeye yönelik 30 dk.  eğlenceli spor yapacaklar.

KAZANIMLAR:

Bu etkinlikte ki asıl amacımız çocuğun aslında yabancı dil öğrenmenin ne kadar kolay ve eğlenceli olduğunu göstermektir.

Çocukların anadillerinde anlatılan şeyi anlaması ve beyninde somutlandırması ve ardından farklı dillerde bağlantı kurması etkinliğimizde amaçlanmaktadır.

Erken yaşta, yeni bir dil öğrenmek daha kolaydır. Bu yaşlarda çocukların zihni açık ve verileni hemen kaydeden hafıza sayesinde dille ilgili ezberlerin yapılması basitleşiyor.

Etkinliğimiz @mikeakademi de gerçekleştirilecektir.

Eğer çocuğunuz 4-7 yaşları arasında ise bu atölyeyi kaçırmayın.

Katılım 15 kişi ile sınırlıdır.

Katılım için yapmanız gerekenler;

@annerehberinet i takip etmeniz

* www.annerehberi.com.tr adresinde etkinlik görselinin altında bulunan linke bilgilerinizi 22 Ekim tarihine kadar bırakmanız yeterli.

*Başvuru sırasına göre asil ve yedek katılımcı olmak üzere başvurunuzu yaptığınız gün sizlere geri dönüş yapılacaktır.

Başvuru için:

Başvurular sona ermiş ve katılımcılar belirlenmiştir ilginiz için teşekkür ederiz.

Yorum yap