PÄ°KNÄ°K MEKANLARI

ADANA VE ÇEVRESÄ°NDE PÄ°KNÄ°K YAPILABÄ°LECEK MEKANLAR

 

DSÄ° ve Adnan Menderes'te bulunan piknik alanları dışında, merkezden biraz uzak, sakin... Çocuklarınızın yaşıtı çocuÄŸu olan arkadaÅŸlarınızla keyifli zaman geçireceÄŸiniz, sizin sohbet ederek eÄŸlenip yemek yiyebileceÄŸiniz, çocuklarınızın rahatça koÅŸup oynayabileceÄŸi bir etkinlik olacaktır. Tablet ve telefondan, masaüstü oyun konsollarından uzak güzel aktif bir gün. 

TARSUS BERDAN BARAJ KENARI

Berdan baraj kenarında okaliptus aÄŸaçları altında engebesi olmayan çok düz bir piknik alanıdır. Wc, oyun parkı, market içerisinde bulunmaktadır.

Çocukların çok rahatlıkla koÅŸup top oynayabilecekleri bir mekandır. Hemen yan tarafında ise orta büyüklükte bir hayvanat bahçesi bulunmaktadır, piknik sonunda çocukları alıp ÅŸöyle bir tur atabilir, Adana'ya dönerken ise Tarsus Åželalesini çocuklara gezdirip güzel anılarla Adana'ya geri dönebilirsiniz. Adana'ya yarım saatlik mesafede yer almaktadır.    

 

YERKÖPRÜ MESÄ°RE ALANI

 

Yerköprü Adana'ya yarım saatlik bir mesafede bulunmaktadır. Çocukların güzel vakit geçirebilecekleri su kenarı bir mekandır. Piknik alanının içerisinde lokanta da bulunmaktadır. Tercih sizin. Piknikten sonra, Varda Köprüsü'ne doÄŸru bir gezi yapabilirsiniz.       

 

DAÄžILCAK

 

Adana'nın Kozan ilçesinden 10 dakika sonra, Feke-Tufanbeyli yolu üzerinde, piknik masalarının altında suların aktığı, çocuk oyun parklarının, voleybol sahalarının olduÄŸu, çocuklarınızın keyifle vakit geçireceÄŸi bir piknik alanıdır. Yine bu piknik alanının içerisinde de lokanta bulunmaktadır.    

 

SARIÇAM PÄ°KNÄ°K ALANI 

 

Kozan Yolu üzerindeki piknik alanı, ana yolun hem saÄŸ tarafında hem de sol tarafında, çamların arasında çocuklara oynamaları için çocuklara çok güzel bir imkan sunuyor.

Yorum yap