OYUN AVCILARI KAFE

4 genç, tatlı, çocukları seven girişimci. Anaokulu açmayı düşünürken karşılarına “Oyun Avcıları” çıkmış, "neden olmasın" demişler. Girişimcilik maceraları böylece başlamış Nisa, Selin, Özge Özataş ve Seden Turan’ın. Gezdik, gördük çocuklar nasıl zaman geçiriyormuş, drama eşliğinde meslekleri nasıl tanıyorlarmış hepsini konuştuk. Kitaplardan, okullardan, çocuklardan… sohbet konusu çok nede olsa. Etkinliğimizin detayları için takipte kalınız. Haydi şimdi “Oyun Avcıları Adana” yı daha yakından tanıyalım.

BİZE BİRAZ OYUN AVCILARI KURUCULARI VE MERKEZİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Anaokulu açma fikrimiz vardı. " Oyun AvcılarıSosyal medyada bayilik verildiğini duyunca araştırıp inceledik. Adana’da olmayan bir yer olması en önemlisi uygulamalı bir atölye olması…

Merkez Denizli’de Antalya ve Eskişehir’de şubeleri vardı. 4. açılan şube biz olduk. Şu an her hafta bir şehirde açılıyor. Bizden sonra Şanlıurfa, Konya, Malatya, Gaziantep, Aksaray, Aydın, Bursa…. gibi 15 e yakın bayii art arda açılıyor.

OYUN AVCILARI DEDİĞİMİZDE TAM OLARAK NELERİ İÇERKMEKTEDİR?

6 meslek atölyemiz var

İtfaiye, aşçılık, polislik, arkeoloji, doktorluk, inşaat

Her atölye ortalama 15er dakika sürüyor. Çocuklar meslekleri drama eşliğinde oynayarak eğlenirken öğreniyor. Mesela polislik atölyesinde bankaya giren hırsızları fark eden miniklerimiz polisi arayarak hırsızların yakalanmasına yardımcı oluyor. İnşaat atölyesindeki inşaatçılarımız sokak hayvanlarına sığınabilecekleri kulübe inşa ediyorlar. Aşçılarımız gerçek bir hamurla birbirinden güzel kendi pizzalarını yapıp fırına atıyorlar ve afiyetle yiyorlar.

 

ÇOCUKLARDA YAŞ SINIRLAMASI VARMIDIR? MEKANINIZ DAHA ÇOK HANGİ YAŞ GURUPLARINA HİTAP EDİYOR?

3-12 yaş arasındaki çocuklar için etkinlikler düzenleniyor.

ANNELERİN ÇOCUKLARINI BIRAKIP GİDEBİLECEĞİ BİR ORTAM VAR MIDIR? YOKSA SADECE EBEVEYNLİ Mİ?

Ebeveyniyle atölyelerimize katılmak isteyen çocuklarımızı, alt katta bulunan atölye bölümüne aldıktan sonra ebeveyn yukarıda kafe bölümünde oturabilir.

ANNELERE VE ÇOCUKLARA YÖNELİK ÇEŞİTLİ SEMİNERLER OLUYOR MU, PLANINIZDA VAR MI?

İleriki zamanlar için planlıyoruz. Mesela uyku eğitimi, tuvalet eğitimi, beslenme alışkanlığı vb. konularda seminerler verecek uzmanlar davet etmeyi planlıyoruz.

AKTİVİTELER EN AZ VE EN ÇOK KAÇ SAAT SÜREBİLİYOR?

Her atölye ortalama 15 dk. sürmektedir. Yoğunluğa göre atölye geçişleriyle beraber bütün aktivitelerin tamamlanması 1,5-2 saat sürmektedir.

OYUN AVCILARINDA ÇOCUKLARLA İLGİLENEN EĞİTİCİ, ABLA VARMIDIR?

Her atölyemizde bir eğitmen bulunmaktadır.

BİLDİĞİMİZ KADARIYLA HAFTA İÇİ OKUL GURUPLARINI AĞIRLIYORSUNUZ, BURAYA ÖĞRENCİLERİNİ GETİRMEK İSTEYEN ÖĞRETMENLER NASIL BİR YOL İZLEMELİLER?

Evet, hafta içi okul gruplarını ağırlarken hafta sonu ailelerle beraber bireysel çocuklara hizmet vermekteyiz. Sadece pazartesi günü kapalıyız. Öğretmenler 0(549) 5483435 nolu telefondan bize ulaşarak randevu oluşturabilirler. Geç kalmayın.

 SERVİS Sİ SİZ SAĞLIYOR MUSUNUZ?

Hayır, servis hizmetimiz bulunmamaktadır.

EKSTRA ORGANİZASYONLAR OLUYORMU VE KAÇ KİŞİLİK ORGANİZASYONLAR YAPILIYOR?

Mekânımız oldukça uygun bu nedenle, kahvaltı, doğum günü organizasyonları ve annelere gün organizasyonları düzenleyebiliyoruz.

EBEVEYNLER NEDEN OYUN AVCILARINA GELMELİLER?

Teknoloji çağında ellerinden telefon düşmeyen çocukların uygulamalı olarak oynadıkları oyunlarla mesleki farkındalık yaratmaya çalıştığımız için buraya gelmelerini öneriyoruz.

OYUN AVCILARI HANGİ GÜN VE SAATLERDE HİZMET VERMEKTEDİR?

Hafta içi: Pazartesi hariç 10.00-18.00

Hafta sonu:12.00-19.00

FİYATLANDIRMA SİSTEMİNİZ NASIL ACEBA? İKİNCİ ÇOCUK İÇİN İNDİRİM UYGULANIYOR MU?

Okul gurupları bireysel katılımlara göre oldukça uygun. Ayrıca belirli bir oranda kardeş indirimimiz de bulunmaktadır.

KAFE BÖLÜMÜNÜZ VAR MI? NASIL FAYDALANABİLİYORUZ?

Evet, çocuklar atölyelerde diledikleri gibi eğlenirken anne babalar kafemizde vakit geçiriyorlar.

HERHANGİ BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJENİZ VAR MIDIR?

İhtiyacı olan okulları merkez okulları ve köy okullarını ücretsiz olarak merkezimizde ağırlayabiliyoruz. Bizleri arayıp randevu almaları yeterli olacaktır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Alparslan Türkeş Bulvarı Yeşilyurt Mah. 70651 Sok. No:1 Selma Altaş Apt. Zemin Kat Seyhan/Adana

Tel: 0 (549) 5483435

İnstagram: https://www.instagram.com/oyunavcilariadana/

Facebook: https://www.facebook.com/oyunavcilari01/

GÖRSELLER

 

Yorum yap