Lets Fit Mersin

Hep çocuklar için mekanlar tanıtırken, bu kez Mersin'de yaşayan ebeveynlerimizin işine yarayacak bir yer tanıtacağız. Annelerin spor yaparken en büyük sorunları zaman problemleri iken Lets Fit bu soruna çözüm buluyor. Lets Fit'te yapacağınız 20 dakikalık antrenman diğer spor salonlarında yapacağınız 4-5 saatlik antrenman yerine geçiyor.

Bize lets fit'i kısaca anlatabilir misiniz?

Lets Fit stüdyoları distribütörü olduğu AQ8 Wireless Multiuser EMS System ile ISO 9001 kalite belgesine sahiptir. Biz Türkiye çapındaki 13. Lets Fit şubesiyiz. Deneyimli antrenörler ve diyetisyenler eşliğinde 20 dakikalık EMS antrenmanı programları ile üyelerimize sağlıklı spor alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyoruz. Stüdyomuz Mersin’in en iyi lokasyonlarından biri olan Mersin Marina karşısında hizmet vermektedir. Stüdyomuzda dersler randevu sistemi şeklinde oluşturulmaktadır. Konusunda uzman antrenörlerimiz eşliğinde, kişiye özel ihtiyaçlar doğrultusunda antrenmanlar yaptırılmaktadır. Üyelerimizin bize başvurma sebebi genellikle fazla kilolardan kurtulmak, bölgesel zayıflama veya sıkılaşmak olsa da spor esnasında istenilen kaslara özel güç uygulanabilme özelliği sayesinde, rahatsızlığı bulunan bel, boyun ve sırt kaslarının kuvvetlendirilmesi sonucu bu ağrılarınızdan kurtulmanız mümkün. Bu arada Lets Fit’te yapacağınız EMS antremanı esnasında kaslar çalışırken, bölgesel kan dokusu yoğun şekilde uyarılır. Artan kan akışıyla birlikte cilt yapısı olumlu yönde etkilenir, beden kuvveti artar ve selülitli bölgeler etkin bir şekilde tedavi edilebilir. Bu deneyimi yaşamak isteyen kişiler ücretsiz demo (örnek ders) hizmetimizden yararlanabilirler.

EMS antrenmanı nedir?

EMS antrenmanları, yani Türkçesiyle elektriksel kas uyarımı antrenmanları günümüz insanlarının en önemli sorunu olan egzersiz yapmama sorununa çare oluyor.

Antrenmanlarımıza girmeden önce hazırlık aşaması bulunuyor. Öncelikle uzman antrenörlerimiz sizin genel sağlık durumunuz ile ilgili görüşme yapıyorlar. Hijyenin ön planda olduğu kabinlerimizde size sunulan biosuitleri giyerek ayrıntılı vücut analiziniz dijital tartım cihazıyla ölçülüyor. Ardından diğer ölçümleriniz yapılarak stüdyomuzda size özel bir giysi giydiriliyor. Mersin’de bir ilk olan kablosuz yeleğimiz RF teknolojisiyle size hareket özgürlüğü sağlamaktadır. Bu yelek akımın kaslarınıza ulaşmasını sağlayan elektrotlarla kaplı bir teknolojiye sahiptir. Hazırlık tamamlanınca ihtiyacınıza göre hazırlanan antrenman programını kişisel antrenörünüzle uygulama aşamasına geçiyorsunuz. 20 dakika boyunca yapılan antrenman sonunda 5 dakikalık bir dinlenme bölümümüz var. Genellikle üyelerimizin en sevdiği bölüm bu oluyor

Yazar Hakkında

/images/tugba-gorsel.png

Tuğba BADEMCİ KAYDET

İngilizce Öğretmeni

Yazarın tüm makaleleri

Yorum yap