ÇOCUK KİTAPLARI

Herkes çocuÄŸu, kitap kurdu olsun ister. Neden? OkuduÄŸunu daha kolay anlasın, Kelime daÄŸarcığını zenginleÅŸtirsin, EÄŸitim ve kültür seviyesi yükselsin, Stresini azaltsın, Yaratıcılığı ve hayal gücü geliÅŸsin, Empati kurma yeteneÄŸi geliÅŸsin, Hafızasını güçlendirsin, Daha güzel konuÅŸsun, Özgüvenini arttırsın,

Çocuklar okusun okusun da ne okusun?

Klasik kitaplar (Uyuyan Güzel, Sinderella, Pamuk Prenses vb.) artık çocukların neredeyse baÅŸucu kitabı oldu, herkesin bildiÄŸi kitaplar. Bu bölümde çocuklarınızın hoÅŸuna gidebilecek kitapları bulacaksınız.

ANAOKULU GURUBU, RESÄ°MLÄ° ANLATIMLI SIR VERSEM SAKLAR MISIN? Detaylı Bilgi: http://annerehberi.com.tr/2018/04/17/sir-versem-saklar-misin/   BEN HERKESLE GÄ°TMEM KÄ°! Detaylı bilgi: http://annerehberi.com.tr/2018/05/14/ben-herkesle-gitmem-ki/   HÄ°Ç HATA YAPMAYAN KIZ Detaylı Bilgi: http://annerehberi.com.tr/2018/06/08/hic-hata-yapmayan-kiz/   DÜÅžÜNCE OKUYAN KIZ NOONA Detaylı Bilgi: https://annerehberi.com.tr/2018/09/24/dusunce-okuyan-kiz-noona/   2-3 YAÅž ÇOCUK KÄ°TAPLARI ÖNERÄ°SÄ° https://annerehberi.com.tr/2018/08/01/2-3-yas-cocuk-kitaplari-onerisi/ https://annerehberi.com.tr/2019/01/10/2-ve-3-yas-kitap-onerileri/   Ä°lköÄŸretim 1, 2, 3, 4, 5, 6,7, ve 8. sınıfa uygun: Levent Türkiye'yi Geziyorum ya da diÄŸer serilerini eÄŸlenerek, öÄŸrenerek okuyacaklarını düÅŸünüyorum.

"Saftirik Serisi"

Saftirik serilerinin çocukları çok eÄŸlendirdiÄŸini düÅŸünüyorum.

Kitap kapağının kalın, renkli, içeriÄŸinin birazda komik olması çocukların hoÅŸuna gidecektir. Bırakın kitap okumanın sıkıcı deÄŸil de eÄŸlenceli olduÄŸunu düÅŸünsünler bu kitapla.

"Dedemin Bakkalı"

Yazar Åžermin Çarkacı'dan çocukları eÄŸlendirecek, mizah yüklü bir kitap. Ara ara size de, kendilerine komik gelen cümleleri eÄŸlenerek okumaları dünyalara deÄŸer inanın.

"Charlie'nin Çikolata Fabrikası"

ÇocuÄŸunuz kitabı okuduktan sonra, birlikte Johnny Deep'in baÅŸrollerinde oynadığı filmini de izleyebilirsiniz. OkuduÄŸu kitabın filmini izlemek, ayrı bir keyif verecektir çocuÄŸunuza.

"Kraliçe'yi Kurtarmak"

Kitap, çocuklarınızı maceraya davet ediyor.

 "Arkadaşıma Veda" Atatürk'ün son zamanlarını anlatan bir kitap. Bir solukta okunacak kitaplar listesinde.

"Eyvah Kitap"

Kitabın adı sizi korkutmasın, yazar Mine Soysal'ın çocuklar ve kitap alışkanlıkları üzerine kaleme aldığı kitap çocuklarınızın hoÅŸuna gidecektir.

"Harry Potter"

Yazların en anlamlı serisi "HARRY POTTER". Toplamda 8 kitaptan oluÅŸuyor. En anlamlı dedim çünkü, kitaplar kalın ve 8 serilik olunca, yaz boyunca aceba ne okusa diye düÅŸünmüyorsunuz. Önce kitabını okutup, sonra filmin içerisinde çocuÄŸunuzun kaybolmasını izleyebilirsiniz.

Kitap okurken kafalarında canlandırdıkları ve filmle karşılarına çıkan karakterler, sihirler, çocukları baÅŸka dünyalara götürüyor. Okumayan çocuk kalmayacak gibi görünüyor.

Çocuklara keyifli okumalar...

                             

Yorum yap