Fizyobes Sağlıklı Yaşam Merkezi

Bir yıldır canla başla ebeveynler ve çocuklar için neler yapmaya çalıştığımızı görenler, bizlere destek olmak isteyenler, seslerini duyurmak için bizden destek almak isteyenlerle tanışmak, keyifli sohbet etmek o kadar güzel bir duygu ki. Tanışmak isteyen bizleri davet eden çok fazla özel mesaj almaya başladık. Tanıştıklarımız, birlikte workshoplar planladıklarımız, ebeveynlere destek olmak amacıyla oluşturduğumuz bu platformda, bizlerle birlikte hareket etmek isteyen bir merkez var şimdi yayında; Fizyobes Sağlıklı Yaşam Merkezi. Merkezlerini ziyaret ettik, sizlerde şimdi sanal ortamda tanışacaksınız. Ancak asıl tanışmayı, birlikte gebeler için düzenlemeye başlayacağımız workshoplarda, siz ve daha karnınızda büyümeyi bekleyen sevgili bebeğinizle rahat nefes almayı öğrendiğinizde yaşayacaksınız.

SİZLERİ BİRAZ TANIYABİLİR MİYİZ?

Fizyobes Sağlıklı Yaşam Merkezi MTPT (Manual Therapy Pilates Trainer) Fizyoterapist Esra GÜNDÜZ ve Solunum Fizyoterapisti Belkıs CERRAHOĞLU tarafından Eylül 2017 yılında Adana’da kurulmuştur. Alanında deneyimli personelleriyle butik bir spor salonu konsepti sunmaktadır. Klinik yaklaşımı sağlayan güçlü fizyoterapistlerin uyguladığı özel tedavi teknikleriyle de sizlere zihinsel, fiziksel ve ruhsal birlikteliği sağlamayı hedefler.

MERKEZİNİZDEKİ ÇALIŞMALARINIZDAN BAHSEDER MİSİNİZ?

Fizyobes Sağlıklı Yaşam Merkezi bünyesinde; Mat Pilates, Klinik Pilates, Aletli Pilates, Reformer Pilates, Tower Pilates, Hamile Pilatesi ve Nefes, Yetişkinlerde ve Çocuklarda Solunum Terapisi, Kronik Obstruktif Akciğer Hastalıkları ( KOAH ), Kistik Fibrozis ve Alerjik Çocuklarda Nefes Egzersizleri, Cerebral Palsy ( CP ), Duyu Bütünlüğü, Kinesio Bantlama, Ortopedik Problemler, Hemipleji, Parkinson, Multiple Sclerosis (MS) vb. gibi nörolojik hastalıklara yönelik rehabilitasyon teknikleri uygulanmaktadır.

Fizyobes Sağlıklı Yaşam Merkezi, “Kişiye Özel Egzersiz” sloganıyla yola çıkmıştır. Kişiye özel değerlendirmeler sonrasında, uygun programı hazırlayıp bireyin yaşam kalitesine olumlu katkıda bulunarak sizlere hizmet sunmaktan keyif almaktayız.

Verilen Seminerler ve Eğitimler:

*Fizyobes Sağlıklı yaşam merkezinde Eşli Hamile Eğitimleri

*Acıbadem Hamile Seminerlerinde, Hamile Pilatesi ve nefes eğitmenliği

*Adana  Seyhan Rotary Klubüne, Solunum Terapisi ve Doğru Nefes Alma Teknikleri Semineri

*Adana içi çeşitli yerlerde Nefes Terapisi ve Egzersizleri Workshopları

*Fizyobes Sağlıklı yaşam merkezinde Yoga Workshopları

*Helen Doron Kreşinde Çocuk Yogası Etkinlikleri

 DAHA ÇOK KİMLER MERKEZİNİZDEN FAYDALANIYOR?

Yetişkin, Hamile, Çocuk ve sağlıklı bireyler

 MERKEZİNİZDE ÖZELLİKLE HİTAP ETTİĞİNİZ BELİRLİ BİR YAŞ GRUBUNUZ VAR MI?

7 den-70 e her yaşa hitap ediyoruz

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres: Cemalpaşa Mah. Gazipaşa Bulvarı No:39/4 Tuncel Apt. Kat:2 no:4  Seyhan / Adana

Tel: 03224584010 - 05076383981

E-mail:  fizyobesadana@gmail.com

İnstagram: https://www.instagram.com/fizyobes_adana/

Web:  http://fizyobes.com/

  GÖRSELLER

 

Yazar Hakkında

/images/manolya-1.png

Manolya GÜMÜŞAY

Eğitim Koçu

annerehberi.com.tr yazarı

Yazarın tüm makaleleri

Yorum yap