E-ÇOCUK

E-çocuk bir oyuncak mağazasından fazlası. E-Çocuk Mersin'in yerel firması. Sadece oyun satmıyorlar. Fikir veriyorlar, ilgi gösteriyorlar. Her türlü gelişime ve çocuklardan gelecek her türlü öneriye açıklar. E-çocuk markası Mersin'den başlamak üzere bir Türkiye markası olmaya aday. Şimdi yakından tanıyalım...

E-ÇOCUK'UN HIKAYESI NEDİR?

Burayı, Ben Engin ve Kız Kardeşim Selin ile beraber kurduk. Amacımız ticari hırsla bir yerlere gelmek değil, hakkımızla bir yerlere gelmek. 3 oğlum var. Onlar için ne istiyorsam burada onu gerçekleştiriyorum. Ben ve çalışanların sürekli çizgi film izliyoruz. Çocukları ve ihtiyaçlarını anlıyoruz.

E-ÇOCUK DEYİNCE AKLA NELER GELİYOR?

Okul öncesi deyince aklımıza gelen her şey!

*Eğitici materyaller *Doğum günü malzemeleri *Kırtasiye *Oyuncak *Deniz Malzemeleri *Akıl oyunları

E-ÇOCUK’ UN DİĞER OYUNCAKÇILARDAN FARKI NE?

Biz yerel bir mağazayız. Güleryüz, ilgi, renk diyebilirim. Burada bir çocuğun eğitim ve oyuncak anlamında tüm ihtiyaçlarına cevap var. Bir çocuk buradan eli boş çıkmıyor. Bir müşterimiz; “10 yaşındaki kızımın ihtiyacı olan her şey burada var. Onun için burayı tercih ediyoruz” diyor mesela.

E-ÇOCUK ÇALIŞMA ARKADAŞLARINI NEYE GÖRE SEÇİYORSUNUZ?

Çalışma arkadaşlarımızın enerjisini hissetmeliyiz öncelikle. Güler Yüzlülük bizim için çok önemli. Biz böyle çalışma arkadaşlarına sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Biz bir aileyiz.

E-ÇOCUK' UN GELECEK PROJELERI VAR MIDIR?

Başka şehirlerde açmayı düşünüyoruz. Ayrıca bir mini kütüphane kurmayı hayal ediyoruz. Bir de çocukları telefon ve tabletten uzak tutmak için aktiviteler düşünüyoruz.

E-ÇOCUKTA SEMİNER /ATÖLYE PLANLARINIZ VARMI?

Daha hiç yapamadık ama planlarımız arasında var.

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ NELERDİR?

Her gün 10.00-22.00 Bize nöbetçi oyuncakçı diyorlar. Çalışma arkadaşlarımız yorulmasın diye 2 vardiya çalışıyoruz.

ILETIŞIM

Adres: Limonluk Mahallesi 13. Cadde İndigo Flat sitesi 23/A Yenişehir / Mersin

Web: http://www.ecocuk.com.tr/ Instagram: https://www.instagram.com/mersin.ecocuk/

GÖRSELLER

Yorum yap